MISLITE LI I VI ISTO: Kako je moguće da je Kate tako dobro izgledala odmah nakon poroda i da je izašla par sati nakon istog (VIDEO)

Kate Middleton jučer je u 11 sati rodila treće dijete, a već je oko 19 sati izašla pred cijeli svijet.

Mnogima nije jasno kako je moguće da žena koja je rodila nekoliko sati ranije izgleda kao da je izašla iz kozmetičkog salona, kao ni kako je moguće da hoda u štiklama.

Za njen izgled pobrinuo se čitav tim ljudi koji su s njom došli u porodilište, a na porodu je učestvovalo oko 20 ljekara i babica.

Nema sumnje da Kate ima lagane porode, a mediji su se raspisali da joj to uspijeva zbog samohipnoze.

Porod uz samohipnozu jedan je od najnovijih trendova koje su već isprobale brojne slavne mame.

Samohipnoza se vježba nekoliko sedmica prije poroda, a tokom poroda osigurava rodilji da bude opuštena i mirna, a mnogi tvrde da samohipnoza ima isti učinak kao i analgetici.

Podsjetimo, Kate Middleton jučer je rodila sina i već sinoć je napustila porodilište.

fokus.ba

Juniorska reprezentacija BiH pobijedila Makedoniju

Juniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u prijateljskom meču u Vogošći odgovarajuću selekciju Makedonije sa 1:0 (0:0).

Jedini pogodak u 72. minuti postigao je Alen Dejanović, koji je s desetak metara poslao loptu u mrežu, nakon greške u dodavanju odbrambenih igrača Makedonije.

Iste reprezentacije će još jedan meč odigrati 26. aprila u Doboju kod Kaknja u 11.00 sati.

Za reprezentaciju BiH su igrali: Adnan Kanurić (62. Jasmin Kršić), Eldar Šehić, Enio Zilić, Dobrica Tegeltija (62. Alen Dejanović), Marko Brkić (87. Igor Savić), Ahmed Hasanović (62. Alen Nuhanović), Đani Salčin (80. Rado Radić), Eldin Omerović (80. Haris Kotarević), Marko Bjeković, Armin Imamović (85. Sergej Dojčinović), Dino Samuel Kurbegović (74. Hamza Bašić).
Klix.ba