MARINA TUCAKOVIĆ SE OGLASILA IZ NJEMAČKE: Evo šta je poručila prijateljima

U jednom danu se rodiš. U jednom umreš. U jednom se zaljubiš. U jednom danu upoznaš osobu koja ti promijeni život. U jednom danu se sve dogodi, poručila Marina

Marina Tucaković otišla je na liječenje u Njemačku, odakle je prijateljima i fanovima poručila da se ne predaje.

Naš najpopularniji tekstopisac nekoliko mjeseci bije najveću životnu bitku – s karcinomom. Nakon operacije na Institutu za onkologiju, Tucakovićka je otputovala u inostranstvo kako bi nastavila liječenje autoimunim terapijama. I optimistična je! Marina je na društvenim mrežama poručila da se nada ozdravljenju.

– Najbolje od sebe daj onda kada ti je najgore – napisala je ona na Tviteru.

Prije toga postavila je status kojim je dirnula pratioce:

– U jednom danu se rodiš. U jednom umreš. U jednom se zaljubiš. U jednom danu upoznaš osobu koja ti promijeni život. U jednom danu se sve dogodi.

I ostalim objavama na Tviteru otkrila je kako se osjeća.

– Nije život ono što vidiš kada zažmuriš. Ne postoji loš trenutak da budeš dobar čovjek – napisala je autorka najvećih hitova u eks-Ju.

Marina je u januaru saznala da je bolesna. Na početku nije mogla, a ni željela da se oglašava u medijima. Prošle nedjelje otputovala je u Minhen, u pratnji supruga Aleksandra Fute Radulovića i sina Milana, koji su joj najveća podrška. Neposredno pred odlazak u Njemačku kratko je poručila:

– Optimista sam i očekujem dobre rezultate. Trudim se da se budem vesela i da ne razmišljam pretjerano o svemu. Idem dalje, pa dokle stignem. Ne shvatam ovo tragično. Strašno je kad se to događa drugima, a kada se desi vama, nekako prihvatite i pustite da vas nagon za život tjera dalje.

Brojni pjevači pružili su joj podršku.

– Je*aćemo tog „raka“, neće znati šta ga je snašlo – poručila joj je Jelena Karleuša, a Mira Škorić je dodala:

– Nema sam jer svi dragi ljudi mi oboljevaju. Ej, bre, žena koja je nastavila da se bori poslije smrti sina mora da izdrži i ovo. Mnogo je volim i uz nju sam.

Saša Matić je ubeđen da će Tucakovićka pobijediti bolest:

– Ona je prije svega dobar čovjek i veliki borac. Želim joj da ovo prevaziđe na najbolji mogući način.

Novi.ba