MALI BOGDAN SE SMRZNUO NA -20: `Mjesečareći` izašao iz kuće, mama pratila male stope, ali kasno…

Četverogodišnji dječak Bogdan preminuo je nakon što je «mjesečareći» izašao iz kuće na ledenu temperaturu od čak -20°C usred noći!

Bio je obučen samo u pidžamu. Nije imao ništa na nogama.

Njegova majka Marija pronašla je njegovo tijelo kada je pratila njegove male stope u snijegu.

On se kretao prema kući od komšija.

Mališan je «mjesečario» i prije, ali to se dešavalo tokom ljeta, kada su temperature u regionu Krasnojarska (Rusija), gdje se ova tragedija i desila, mnogo više.

Mama se probudila u 6 ujutro i primijetila da njen sin nije u kući. U očaju, krenula ga je tražiti, i imala je šta i vidjeti.

Vlasti su pokrenule istragu ove tragedije koja se desila u selu Jaga.

doznajemo.com

POGLEDAJTE IZ CRNE HRONIKE JOŠ I OVO:

U Španiji uhapšen Radovan Jelušić, član Pink Panter kriminalne grupe

Navodni član kriminalne grupe “Pink Panter”, Radovan Jelušić (48) uhapšen je jutros u Španiji po potjernici crnogorske policije, potvrđeno je za CdM.

On je uhapšen i u Rimu 2010. godine, a dvije godine kasnije je izručen Crnoj Gori.

Jelušiću je 2015. godine, kada je bio optužen za pljačku zlatare u Tokiju, omogućeno da se brani sa slobode, nakon što je ponudio garanciju od oko 100.000 eura.

U decembru 2015. sudija Predrag Tabaš mu je izrekao kaznu od sedam godina i dva mjeseca zatvora zbog falsificiranja pasoša i pomenute pljačke.

Kako piše u optužnici, on je 14. juna 2007. godine, zajedno sa Rifatom Hadžiahmetovićem, ukrao nakit vrijedan milion i 700.000 eura. Apelacioni sud je ukinuo ovu presudu i predmet vratio na novo suđenje.

Navodni član kriminalne grupe “Pink Panter”, Radovan Jelušić (48) uhapšen je jutros u Španiji po potjernici crnogorske policije, potvrđeno je za CdM.