MAJKA UBILA SINA: Pogledajte s kim ju je u sek*su zatekao, prije nego ga je udavila…

Majka koja je ubila svog osmogodišnjeg sina, samo zato jer je dječak slučajno doznao da je ona u vezi sa njegovim djedom, osuđena je na 30 godina robije u Italiji.

Veronica Panarello udavila je svoga sina Lorisa Stivala s električnim kablovima i ostavila njegovo tijelo u kanalu u mjestu St. Croce na Siciliji.

Panarello se nakon ubistva pokušala pretvarati da je njen sin otet, rekavši policiji da ga je posljednji put vidjela kada ga je ostavila u školi, te da ga nije bilo kada je došla po njega poslijepodne.

Policija je počela sumnjati u priču dječakove majke nakon što je pregledala nadzorne kamere u školi, čiji snimci se nisu poklapali s njenom pričom.

Na kraju je proglašena krivim za ubistvo i prikrivanje tijela.

Kada je priznala zločin, Veronica je pokušala optužiti oca svoga supruga Andreu Stivala, tvrdeći da joj je on pomogao da nađe mjesto gdje će baciti dječakovo tijelo, a potom ga i lično ubio, a sve zbog toga jer ih je dječak uhvatio tokom sek*a.
Stival je najavio tužbu za klevetu.

Veronica Panarello udavila je svoga sina Lorisa Stivala s električnim kablovima i ostavila njegovo tijelo u kanalu u mjestu St. Croce na Siciliji. Panarello se nakon ubistva pokušala pretvarati da je njen sin otet, rekavši policiji da ga je posljednji put vidjela kada ga je ostavila u školi, te da ga nije bilo kada je došla po njega poslijepodne. Policija je počela sumnjati u priču dječakove majke nakon što je pregledala nadzorne kamere u školi, čiji snimci se nisu poklapali s njenom pričom. Na kraju je proglašena krivim za ubistvo i prikrivanje tijela.