MAJKA NIJE IZDRŽALA, ZAPLAKALA… S malim Arslanom otputovala na liječenje u Tursku…

Liječenje malog heroja Arslana Kulačića, koji je proteklih dana ujedinio Bosnu i Hercegovinu, region, ali i brojnu dijasporu, sada je u rukama doktora u Turskoj.

Arslan je jutros medicinskim avionom odletio za Tursku, gdje treba primati hemoterapije kojima će se pokušati ublažiti tumor na mozgu.

Njegov otac Sabahudin je online objavio emotivni video u kojem priča o borbi porodice sa bolesti djeteta koja ih je zadesila.

Sabahudin se zahvalio svim dobrim ljudima koji su u kratkom roku prikupili novac za njegovog sina.

– Arslan spava lijepo, mašallah. Sa sinom ide samo majka, ja ostajem, a u petak planiram da idem u Tursku. Kartu sam već osigurao. Hvala svim ljudima iz cijelog svijeta koji su uz nas – poručio je Sabahudin.

U videu je progovorila i majka Amira, koja vjeruje će porodica izdržati, uz Božiju pomoć, i da vjeruje u Boga.

Ubrzo nakon toga je zaplakala, dodajući “da moli dragog Boga da svakoga zaštiti”.

Sudbina malog heroja Arslana Kulačića, koji je proteklih dana ujedinio Bosnu i Hercegovinu, region, ali i brojnu dijasporu, sada je u rukama ljekara u Turskoj.

Arslan je jutros medicinskim avionom odletio za Tursku, gdje će primati hemoterapije kojima će se pokušati ublažiti tumor na mozgu.

Njegov otac Sabahudin je na svom Facebook profilu objavio emotivni video u kojem govori o borbi porodice sa sudbinom koja ih je zadesila.

Sabahudin se zahvalio svim dobrim ljudima koji su u kratkom roku prikupili novac za njegovog sina.

– Arslan spava lijepo, mašallah. Sa sinom ide samo majka, ja ostajem, a u petak planiram da idem u Tursku. Kartu sam već osigurao. Hvala svim ljudima iz cijelog svijeta koji su uz nas – kazao je Sabahudin.

U videu je progovorila i majka Amira, koja je kazala da će porodica izdržati, uz Božiju pomoć, i da vjeruje u Boga.

Ubrzo nakon toga je zaplakala, dodajući “da moli dragog Boga da svakoga zaštiti”.

Emotivni video možete pogledati na OVOM linku.

Doznajemo.com/Avaz.ba