MAJKA NENAMJERNO PREGAZILA SVOG SINČIĆA AUTOM: Tragedija potresla cijelu familiju i malo mjesto kraj…

Zabrinuti građanin javio kako čuje vriskove i plač napolju.

Majka iz Louisiane (SAD) nenamjerno je automobilom prešla preko svog 1-godišnjeg sina u incidentu koji je policija nazvala tragičnim.

Šerif u Lafourche Parishu Craig Webre potvrdio je da je poziv na broj za hitne slučajeve 911 stigao u srijedu oko 21:40, nakon što je jedan zabrinuti građanin javio kako čuje vriskove i plač napolju.

Istraga je vrlo brzo utvrdila da je 35-godišnja žena po imenu Tralyn Crosby pregazila svog sina Caija, dok je isparkiravala automobil.

Policija vjeruje da je mališan pratio svoju majku i izašao iz kuće, a da ona to nije znala.

Cai je prevezen u bolnicu Ochsner St. Anne Hospital, gdje su doktori mogli samo proglasiti njegovu smrt.

– Ovo je užasna tragedija za familiju i za cijelu zajednicu. Moje srce je uz dječakovu familiju i molim se da nađu mir u ovako teškom trenutku, naveo je Webre u press obraćanju, potvrdivši da protiv majke neće biti podignuta optužnica.

Majka iz Louisiane (SAD) nenamjerno je automobilom prešla preko svog 1-godišnjeg sina u incidentu koji je policija nazvala tragičnim. Šerif u Lafourche Parishu Craig Webre potvrdio je da je poziv na broj za hitne slučajeve 911 stigao u srijedu oko 21:40, nakon što je jedan zabrinuti građanin javio kako čuje vriskove i plač napolju.

Istraga je vrlo brzo utvrdila da je 35-godišnja žena po imenu Tralyn Crosby pregazila svog sina Caija, dok je isparkiravala automobil. Policija vjeruje da je mališan pratio svoju majku i izašao iz kuće, a da ona to nije znala. Cai je prevezen u bolnicu Ochsner St. Anne Hospital, gdje su doktori mogli samo proglasiti njegovu smrt.

doznajemo.com