MAJA IMA 18 GODINA| Iznajmljuju je na sat: “Jedan lik mi je dao novac samo da bi…”

Maja ima 18 godina i ne krije da je sponzoruša. Ovaj jeziv trend je toliko uzeo maha da postoje sajtovi koji više podsjećaju na društvene mreže. A studentice iz razvijenih zemalja su odlijepile za ovim unosnim, ali i užasnim vidom lake zarade.

– U ovom trenutku sam u bijesnim kolima, tip me vozi do kuće, tu me čeka majka koja odobrava moj stil života – kaže Maja koja ima 18 godina, piše Daily mail.

To je jedan dan u Majinom životu, ona prima poklone, novac i usluge od mahom starijih muškaraca koji je iskorištavaju.

– Ako mi fale pare za račun za telefon, samo odem na sajt i oko 100 tipova hoće sve da mi plati. Likovi koji baš hoće da me vide mi čak plaćaju avionske karte. Prije neki dan sam sjela u restoran i naručila najskuplju stvar sa mijenija, nisam ni znala šta je. Naravno, oni pokrivaju troškove, a pritom mi plaćaju i novac za to što sam došla. Jedan lik je dao novac samo da bi sjedio pored mene na plaži – rekla je Maja za Dejli Mejl u Australiji.

Kaže da su sponzori svakakvi, ali uvijek dobrostojeći. Neki su oženjeni, neki ne, ali nikada ne ulazi u vezu i uvijek je u potpunosti trijezna.

U Australiji ima 82.670 otvorenih i registrovanih sponzoruša na raznim sajtovima za ove usluge.

Naravno, ovo ima svoju cijenu. I daleko je mračnija nego što mnoge djevojke i slute.

– Srela sam se sa baš sumnjivim tipom koji je htio da mi plati kartu za Melburn pod uslovom da imam se*s sa njim. Odbila sam ga. Uprkos tome što ne spavam ni sa kim za pare, osuda koju trpim je nevjerovatno bolna. Osuđuju me čak i prijatelji, to je vrlo teško podnijeti – kaže djevojka.