MACA DISKRECIJA ŠOKIRALA ESTRADU: Pogledajte ŠTA je RADILA sa radnicima televizije kad se kamere isključe…

Nakon što je riajliti Parovi okonan neki od učesnika su otkrili detalje koje je produkcija svesrdno čuvala od gledalaca, kako bi se stekao utisak da se poštuju sva pravila rijalitija.

Maca Diskrecija je, u intervjuu za Kurir, otkrila da nije apstinirala tokom snimanja Parova.

“Dečko koji radi na televiziji dolazio je stalno u kuću da me zadovoljava”, priznala je ona, uz dodatak da sa njim ne želi ništa ozbiljno nego da puca na jednog od sinova Lepe Brene, jer oni vole pjevačice.

POGLEDAJTE JOŠ O MACI DISKRECIJI:

Senada Nurkić, poznatija Maca Diskrecija, od početka je najveći favorita za pobedu u trećoj sezoni Parova, pa je kako se bliži finale sve češće na udaru ostalih učesnika.

Maca je u nekoliko navrata izjavila da je siroče, što su joj ostali učesnici zamerili budući da ima majku, ali je ona pokušala da im objasni da ne treba da pričaju o njenom životu, kad ne znaju celu priču. Dovelo se u pitanje i da li je njena majka invalid, jer postoje snimci kako hoda, pa je Maca morala da im objašnjava da je njena majka bila u logoru i da ima psihičke probleme, te da zbog toga svakodnevno pije deset tableta.

Gastoz i Tijana Ajfon su joj zamerili i što živi sama, odvojena od majke, na šta je Diskrecija ponovila da ne mogu da pričaju o njenom životu, koji ne poznaju u detalje i da nije tako jednostavno da im sve objasni, dok je gledaocima kraj malih ekrana bilo jasno da ne želi da se otvori do kraja.

Međutim, kada je njena majka izjavila da je se odriče, Maca je određene detalje ispričala Jeleni Golubović i otkrila joj šta se tačno dešavalo između nje i njene majke.

“Ona mene ne voli! Mene je nena (baka) odhranila i odškolovala, a majka je radila po svetu. Konobarisala. Ona je htela da me da u dom, pošto me otac nije priznao. Ja nju volim što mi je majka, ali više zovem majku koja me je odhranila. I ovu poštujem što me je rodila, ali… znaš. Šta ću?! Ne zna to niko, tebi sam rekla”, pričala je Maca, dok je Jelena bila šokirana ovom pričom.

Maca se osvrnula i na to da veruje da je njena majka rekla da je se odriče zbog pronića, za koji se ispostavilo da je bio lažan, ali da nije želela da priča na tu temu, jer je bilo sramota.

“Zbog toga je ona to izjavila, to jeste istina. Ali neću da kažem, kako da me ne bude stid. Ona je konobarisala, ali nije zarađivala za mene. Mene je nena odhranila, dok je ona konobarisala. Ona nije ništa pridonosila za mene. Rekla bih ja tebi još mnogo toga, ali to kad izađemo. Najbitnije od svega je da je mene nena odhranila od rođenja. Školovala me je osnovnu školu, srednju školu. Niko ne zna moju priču. To niko ne zna”, pričala je Maca.