LUDNICA NA ESTRADI| Seka Aleksić otkrila intimnu tajnu: Pogledajte s kim je imala sek*s…

Pored toga što je pjevačica objasnila zašto je odložila koncert i u kakvom je odnosu sa koleginicom Darom Bubamarom, Seka Aleksić se u emisiji “Amidži šou” dotakla se i privatnog života.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić postavio Seki pitanje da li je spavala sa svojom menadžerom, ona se zbunila, pa je dala potvrdan odgovor.

Odmah nakon toga svojim fanovima je objasnila o čemu se radi.

– “Inače, moj menadžer je moj muž Veljko, za one koji ne znaju”, rekla je Seka u emisiji “Ami Dži šou”.

Srbija Danas

POGLEDAJTE JOŠ O SEKI ALEKSIĆ:

Rođena je 23. travnja 1981. godine, u Zvorniku kao dijete majke Ibrime i oca Milorada. Pohađala je osnovnu školu »Mitar Trifunović Učo« u Zvorniku.[1] Dva mjeseca prije završetka četvrtog razreda, cijelu državu je zahvatila oluja rata zbog čega je Seka sa bratom i majkom izbjegla u Banju Koviljaču, gdje je završila četvrti razred osnovne škole da bi se nakon godinu dana preselili u Lipolist, kraj Šapca.

Prvi javni nastup u njenoj pjevačkoj karijeri je imala u prnjavorskoj kafani »Evropa«, sa samo 14 godina.

1996. godine Seka napušta srednju školu i potpuno se posvećuje svojoj pjevačkoj karijeri, preuzevši teret hranitelja obitelji. U narednih nekoliko godina, preko Mladenovca, Dvorova, Bijeljine odlazi u Švicarsku, gdje stupa u brak i poslije nekog vremena se i razvodi. Iz Švicarske se vraća u Bijeljinu i nastavlja sa svojom pjevačkom karijerom, prikupljajući novce za svoju prvu ploču.

Od nastupa 2002. na glazbenom festivalu u Ćupriji, koji je bio njen prvi veći nastup kao pjevačice, nastavila je živjeti i raditi u Srbiji sa svojim dečkom, poznatim srpskim menadžerom i producentom, Zoranom Kovačevićem. Poslije prvih javnih nastupa, ljudi su je vidjeli kao novu, suvremenu, srpsko-bosansku folk pjevačicu.

Seka uskoro pokreće svoju liniju odjeće pod nazivom “Rich Bitch”, u isto vrijeme kad je objavljen njen treći album Dođi i uzmi me. Njena druga linija odjeće pod nazivom “Queen” izdana je nakon izlaska njenog četvrtog albuma Kraljica u jesen 2007. Seka je ubrzo raskinula s dečkom i menadžerom s kojim je bila u vezi 5 godina i nastavila suradnju sa Zoranom Kovačevićem. U svibnju 2009. raskinula je i s njim. Uskoro upoznaje Veljka Piljikića, a u prosincu je izdala svoj peti album Slučajni partneri koji je pratio novi imidž.

Seka je u rujnu 2016 rodila sina Jakova kojeg je godinama iščekivala. Nakon pauze poslije poroda 1.travnja izdaje singl “Evo” koji je doživio brojni uspjeh. Ubrzo nakon toga izdaje album “Koma” koji je kao i svaki Sekin album bio uspješan i u kome se posvetila pop žanru za razliku od ostalih albuma.