LJUBAVNICA OTKRILA STRAŠNE DETALJE: Evo šta je Miroslav Ilić radio Breni, jer je štitila mene i dijete…

Mirjana Antonović iz Amerike, koja tvrdi da je Miroslavu Iliću pred 30 godina rodila sina Devina, u nastavku ekskluzivne ispovijesti za Kurir otkriva da joj je Lepa Brena bila najveći oslonac kada ju je pjevač ostavio sa bebom od 18 mjeseci.

Ona tvrdi da su joj vlasnica „Granda“ i njen muž Boba Živojinović pomogli da prebrodi emotivnu krizu i da su zbog nje godinama trpili uvrede Slavuja iz Mrčajevaca, zbog čega i danas ne razgovaraju.

– Kada sam 2008. bila u Beogradu, sa sinom sam odsjela prvo kod svoje sestre Jelice, pa onda kod naših dobrih prijatelja Brene i Bobe. Oni su plemeniti ljudi koji su mi uvijek bili oslonac. Stajali su uz Devina i mene i u dobru i u zlu. Sve ove godine nikada ni riječ nisu progovorili samo zato što sam ih ja to zamolila. Trpili su Miroslava, koji je stalno nešto izmišljao i provocirao ih, a pravi razlog smo bili Devin i ja, odnosno njihovo druženje sa nama – započinje Mirjana priču i nastavlja:

– Pošto je Devin muzički talentovan i snimio je CD, Brena nas je povela na snimanje „Granda“, znajući da to njega zanima. Tamo su bili mnogi koji su nas prepoznali. Poslije toga su nas novinari pratili i slikali. Sutradan je izašla priča baš u Kuriru. Devinova slika bila je na naslovnoj strani – rekla je pjevačeva ljubav iz mladosti.

Antonovićeva naglašava da je Ilić tada bio ubijeđen da joj je Lepa Brena pomogla da ga ocinkari u medijima.

– Miroslav je pomislio da smo Brena i ja htjele da mu se svetimo preko medija, iako to nema veze sa istinom. Počeo je da mi prijeti da i ne pomišljam da mu pravim probleme. Rekao mi je da ima velike veze i da je Beograd njegov grad. Ako bilo šta pokušam, vidjeću šta će se desiti – tvrdi Antonovićeva.

Miroslav Ilić ne želi više da priča na ovu temu:

– U Livnu sam zbog koncerta. To su gluposti i neću da pričam o tome.

Pozvali smo i Brenu, ali nije odgovarala na naše brojne pozive.

Kurir