Lidija Vukićević ZALUDILA SVE BOSANCE bujnim grudima u čipkastom brusu, a kada se skinula u bade-mantil… (FOTO)

Glumica je provokativnim fotografijama iz Moskve počastila muške obožavaoce

Lidija Vukićević već izvesno vreme uživa u Moskvi, odakle redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Jedna je, naravno, posebno obradovala muškarce, s obzirom da se radi o Lidijinim bujnim atributima.

Jedna od najlepših srpskih glumica poznata je po tome što vreme radi u njenu korist, te joj na izgledu zavide i duplo mlađe koleginice, pa svakom novom provokativnom fotografijom izaziva još veću pažnju. Ovaj put u prvi plan je istakla svoje bujne grudi u čipkastom crnom brushalteru…

A nakon toga počastila je fanove jednom (ništa manje seksi) slikom iz spavaće sobe, na kojoj je u bade-mantilu…


Telegraf.rs

Alberto Tomba: Drago mi je zbog povratka na Jahorinu, za uspjeh je potrebno mnogo ulaganja

Na Jahorini je danas održana Utrka poznatih ljubitelja Jahorine, a poseban gost bio je legendarni skijaš Alberto Tomba. Uz njega, na stazi se pojavio i bivši slovenski skijaš Jure Košir.
Tomba je tokom sjajne skijaške karijere osvojio brojna odličja, a među njima se posebno ističu tri zlatne medalje sa zimskih olimpijskih igara. Na Jahorini danas nije skijao, a ovo je bio njegov prvi povratak na ovu planinu nakon 10 godina.

“Nisam skijao, ali kolege koje su skijale prenijele su mi utiske. Zaista vrijedi doći ovdje na planinu i skijati i rekereativno i profesionalno. Nadam se da će do moje naredne posjete proći manje od 10 godina. Drago mi je što sam došao ovdje kako bih podijelio neke savjete”, kazao je Tomba.

Italijan je na pitanje kako doći do uspjeha odgovorio da je za uspjeh potrebno mnogo volje, kao i ulaganja.

“Sjećam se grupe mladih ljudi koji su 1994. godine izbjegli u Italiju. Danas sam imao priliku vidjeti njihovog trenera. Potrebno je da ih neko usmjeri, potrebno je mnogo volje, ali i ulaganja da bi se napravili veliki rezultati”, rekao je Tomba.

Nakon Tombe, prisutnima se obratio i Košir koji je kazao da je sasvim realna mogućnost da neki skijaš iz BiH napravi planetarni uspjeh.

“U posljednje vrijeme se vidi da dolaze i pobjednici iz nekih zemlaja koje nisu skijaške. Vidjeli smo Ester Ledecku koja je iz Češke i koja je pobijedila na ZOI. Ne vidim prepreke zbog kojih ne bismo dobili pobjednika iz Bosne i Hercegovine. Prvo se porodica treba žrtvovati za uspjeh skijaša, a onda treba imati i tim koji će raditi uz njega. Sigurno neko i u BiH može napraviti dobru priču. Uslove imate, može se dobro trenirati, sad je sve do organizacije i ulaganja”, rekao je Košir
Klix.ba