LEPA BRENA TEK NAKON TOLIKO GODINA OTKRILA: Šta joj se desilo sa suprugom Bobom tokom premijere filma…

Osim što je Lepa Brena svojevremeno bila idol nacije i najveća balkanska zvijezda poznata po muzici, itekako je ostala zapamćena i po filmovima ”Hajde da se volimo”. Upravo na premijeri prvog dijela filma ”Hajde da se volimo” Brena je upoznala i zavoljela svog supruga tenisera Bobu Živojinovića.

“Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi – sad ili nikad! Sjećam se, upoznali smo se poslije premijere prvog dijela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sjećam se da sam davala intervju i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas. Zagrlili smo se iako se ranije nismo upoznali, bar ne u ovom životu, ali osjetili smo ono što ne dožive svi, ljepotu susreta i energiju jaču od svega”, priča Brena. Boba se s osmjehom na licu i očima punim sjaja prisjeća tog susreta i zaljubljenosti koju je osjećao.

To je bio sudbinski susret prisjeća se i Boba. Trebalo je mnogo ranije da se upoznaju, ali Brena nije nastupala kao gošća na jednom od njegovih turnira jer je imala mnogo obaveza. Kada su se napokon sreli ona mu je rekla ”Gdje si ti svih ovih godina”… Nastavili su i pored mnogo obaveza da se često viđaju, ali prvih sedam slobodnih dana koje su iskoristili za odmor u Australiji postao je toliko javan i ispunio je sve naslovnice tadašnjih magazina.

Nastavak njihovog zabavljanja trajao je punih četiri godine, poslije toga krunisali su svoju ljubav i brakom kojeg su pratili milioni ljudi. Proglašeni su svadbom vijeka i odmah malo nakon svadbe vladalo je i veliko interesovanje za video kasetom sa vjenčanja kojoj su dali ime ”U ime ljubavi”…

U braku su osnovali jednu prekrasnu porodicu prenosi Kurir.rs, i tako su roditelji sina Stefana (22) Viktora(16), ali je i Lepa Brena prihvatila i Bobinog sina Filipa (29) iz njegovog prvog braka.

doznajemo.com