LEO NIJE MOGAO DA VJERUJE… Dikapriova bivša golim grudima pokorila Majami, vrelim pozama muškarce dovela do ludila! (FOTO)

Toni Garn sa seksi drugaricama opušta se u Majamiju
Bivša devojka glumca Leonarda Dikaprija, supermodel Toni Garn (25) iskoristila je uskršnju nedelju da se odmori i uživa na plaži u Majamiju, gde je vrlo opušteno skinula gornji deo kupaćeg kostima!

Manekenka je na sebi imala samo donji deo bikinija, a jedino što je na sebi pored toga imala jeste nakit – srebrna narukvica i dosta prstenja na obe ruke, kao i naočare.

Društvo na ovom zanimljivom putovanju su joj pravile i modeli Ubah Hasan i Alina Baikova, koja se takođe sunčala u toplesu.

Dikaprio i Toni su bili u vezi 2013. godine, a svojom vezom privlačili su pažnju, jer je glumac stariji od manekenke čak 18 godina.

Da je Dikaprio uvek bio slab na manekenke koje su dosta mlađe od njega svedoči i njegova trenutna veza sa Kamilom Morone koja ima samo 20 godina.

Telegraf.rs

Lavrov: Zapadne zemlje se igraju dječijih igara

Ruski ministar vanjskih poslova Sergei Lavrov optužio je Veliku Britaniju i zapadne partnere da se “igraju dječijih igara”, misleći na protjerivanje više od 100 ruskih diplomata zbog napada nervnim gasom na bivšeg ruskog špijuna u Engleskoj, prenosi BBC.
On je rekao da te države “krše općeprihvatljivo ponašanje”, te da iznose “laži i dezinformacije” o krivici Moskve za napad na Sergeija Skripala i njegovu kćerku.

Do sada je 29 država protjeralo najmanje jednog ruskog diplomatu, a i Moska je naredila protjerivanje američkih diplomata kao odogovor na to.

“U klasičnom Hladnom ratu su postojala pravila i prihvatljivo ponašanje. Mislim da su naši zapadni partneri, mislimo prvo na Veliku Britaniju i SAD, ali i na nekoliko drugih zemalja koje ih slijepo slijede, zanemarili to. Ne želimo se igrati dječiji igara, a do sada oni rade upravo to. Dok sam bio dijete govorili bismo da onaj ko je počeo igru treba je i završiti”, rekao je Lavrov.

On je sugerirao da bi trovanje bivšeg obavještajca moglo biti u interesu vlade Velike Britanije koja se dovela u „nezgodnu situaciju“ zbog Brexita.

“Postoje i druga objašnjenja, stručnjaci govore o njima. Britanske specijalne službe bi mogle imati koristi i svi znaju da oni mogu imati i dozvolu za ubijanje”, rekao je Lavrov.
Klix.ba