(KRVAVI PIR) Kolege: Bio je sklon nasilju, problematičan i NAPADAN… Razlog će VAS ŠOKIRATI!

Žarko Mišković (55) upucao je preksinoć svoju nevenčanu suprugu Gordanu Vlasković (55), a potom i sebe. U krvavom okršaju lakše su povređene majka i sestra ubijene, koje su pokušale da spreče ubistvo.
Do zločina je došlo u petak veče u Ulici Ljube Rankovića 42, gde su do pre desetak dana zajedno živeli. Kako saznajemo, bivši supružnici su ovde tri godine stanovali i iznajmljivali su kuću od čoveka koji je, inače, vlasnik firme u kojoj su radili.
Zbog čestih svađa, Gordana je ostavila Žarka i on se iselio, međutim, kobne večeri se vratio u stan. Žestoko su se posvađali i tada su u sobu uletele njena majka i sestra, koje su pokušale da spreče tragediju. Međutim, u tom trenutku pomahnitali muškarac izvadio je pištolj i krenuo da puca po sobi. Gordanu je ubio, a njena majka i sestra su izbegle metak.

Da se Mišković ranije iselio, komšije su znale i po tome što njegov crveni automobil više nisu viđali ispred kuće.
– Videli smo da se preksinoć vratio, ali nismo ni slutili da će doći do tragedije. Bože, ubi ženu bez ikakvog razloga, kuda ide ovaj svet – u neverici su komšije.

Gordana i Žarko radili su zajedno u firmi za izradu tendi. Kolege koje su ih poznavale, kažu da sa žrtvom nisu imali problema, dok o ubici nemaju lepo mišljenje.

– Žarko je bio jako problematičan i niko od kolega s kojima je radio, zapravo nije razgovorao s njim. Bio je napadan, sklon nasilju. Baš je pravio probleme.

Prijateljica stradale žene kaže da su se čule samo sat vremena pre ubistva.
– Čule smo se nešto oko posla, ali je sve bilo u redu. Nije zvučala ništa drugačije, nego inače. Gordana je pričala da se ona i njen suprug jesu svađali – priča prijateljica.

Kako dodaje, Gordana joj se nikada nije žalila da ju je nevenčani suprug i fizički napadao.
– Navodno se Žarko iselio još pre mesec dana, jer je našao drugu ženu i odselio se, ali nam onda nije jasno što se vraćao – pričaju komšije.
Prijateljica nesrećne žene kaže da su se njih dve čule s vremena na vreme nakon što je ostala sama.
– Htela sam da joj dam podršku i vetar u leđa, jer je ostala sama – dodaje prijateljica ubijene žene.
Imao ilegalni pištolj
Kako „Blic“ saznaje, nije bilo ranijih prijava nasilja u porodici kada je reč o ovom paru. Pištolj kojim je ubijena žena i kojim je Mišković pucao da se osveti, nabavio je nelegalno, odnosno, za njega nije imao dozvolu.
Podsetimo, od početka godine u Srbiji se desio veliki talas nasilja nad ženama u kojima je stradalo već 10 žena.
Blic.rs