KATASTROFA U BIHAĆU| Otac pokušao silovati kćerku: Kada je pokušala pobjeći on je nju…

Novi slučaj seksualnog napastvovanja prijavljen je prethodnih dana u Bihaću, kada je 18-godišnjakinja prijavila da ju je otac pokušao seksualno napastvovati.

Tačnije, M. A. rođena 1997. godine prijavila je da ju je otac M. R. rođen 1971. godine pokušao seksualno napastvovati, te da je uspjela pobjeći.

“M. A. je prilikom bijega zadobila lakše tjelesne povrede”, saopćeno je iz Ministarstva za unutrašnje poslove Unsko-sanskog kantona.

Dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela Bludne radnje i Nasilničko ponašanje nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać.

POGLEDAJTE ŠTA JE MUP USK JOŠ ZABILJEŽIO:

Bihać: Otac prijavljen jer se samozadovoljavao pred 6-godišnjom kćerkom

Policijskoj stanici Bihać u srijedu se obratila majka 6-godišnjakinje koja je prijavila svog bivšeg supruga da se samozadovoljavao pred kćerkom dok se djevojčica nalazila kod njega.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrđeno u Ministarstvu za unutrašnje poslove Unsko-sanskog kantona o svemu je obaviješteno Tužilaštvo USK-a, koje bi trebalo ispitati oca djevojčice te odlučiti o daljim mjerama.

“Dalji rad na dokumentiranju krivičnog djela zadovoljavanje pohote pred djetetom nastavljaju istražitelji SKP MUP USK-a”, kazala nam je glasnogovornica MUP-a USK-a Snežana Galić.

Incident u Velikoj Kladuši: Pucao u pse lutalice pa ranio muškarca

Policijskoj stanici u Velikoj Kladuši jučer je K.E. (36) prijavio da ga je osoba K.E. (31), pucajući iz nepoznatog oružja, ranio u predjelu potkoljenice.

Kako je za Radiosarajevo.ba rečeno u MUP-u USK-a, dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su utvrdili da je osoba K.E (31) pucala iz vazdušne puške u pravcu pasa lutalica te da je pogodila K.E. (36).

Pripadnici PS Velika Kladuša rade na ovom slučaju.

Ženu u Cazinu teško pretukla dvojica muškaraca

Težak slučaj nasilja zabilježen je u ponedjeljak u Cazinu, gdje su policijski službenici zaprimili dojavu da su 31-godišnju ženu fizički napali nevjenčani suprug i ljubavnik zbog navodne preljube.

Snežana Galić, glasnogovornica Ministarstva za unutrašnje poslove Unsko-sanskog kantona potvrdila je za Radiosarajevo.ba da se incident dogodio nakon što su muškarci okrivili ovu ženu da ih ona obojicu vara.

Otkriveno je kako je riječ o 31-godišnjakinji A. P., a koja s nevjenčanim suprugom A. B. (26) ima dvoje djece. Istovremeno je, navode nezvanični izvori, s ljubavnikom bila u vezi oko godinu dana.

A. P. je s lakšim tjelesnim povredama završila u lokalnoj bolnici u Cazinu.

Dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela nasilničko ponašanje nastavljaju istražitelji Policijske stanice u Cazinu.

Radiosarajevo.ba