Karleuša NADMAŠILA SAMU SEBE! Promijenila boju kose i nosi OVAJ modni detalj vrijedan NEVJEROVATNIH 6.000 EURA…

Karleuša NADMAŠILA SAMU SEBE! Promijenila boju kose i nosi OVAJ modni detalj vrijedan NEVJEROVATNIH 6.000 EURA…

Jelena Karleuša ni danas nije bila obučena za vremenske prilike (tačnije bila je skoro gola na 0 stepeni), ali je na sebi imala jedan modni detalj od čije cijene će vam se zavrtjeti u glavi!

JK se pojavila sa Chanel vintidž naočarima iz 1993. godine čija cijena iznosi ni manje ni više nego 6.000 eura.

PROČITAJTE JOŠ O POZNATIMA:

EMINA I MUSTAFA U RATU: Zabio joj nož u leđa! Nakon razvoda otkriveno ŠTA JOJ JE URADIO!

Emina Jahović nema mira nakon što je saopštila da se razvodi od supruga Mustafe Sandala. Pop zvijezda nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u pravi pakao. Naime, kako saznajemo od izvora bliskog pjevačici, ona prolazi kroz pravu životnu dramu. Njen bivši muž ima veliki uticaj na medije u Turskoj, koji koriste svaku priliku da blate srpsku zvijezdu.

“Nakon saopštenja da se razvode, Emina se okrenula svojim obavezama oko posla, a svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima. Iako je ostala u dobrim odnosima sa Mustafom, čini se da njemu uopšte nije svejedno zbog činjenice da se Emina okrenula sebi. Ona je ranije vodila računa o svakom detalju u njihovom domu, bila je uzorna majka, a kada je bila kod kuće, stalno je kuhala i spremala. Niko ne bi rekao da je to ona žena koja na sceni pravi haos i zavodi svojim s*ksepilom. Činjenica da je Mustafa sada ostao sam u njihovom porodičnom domu, njemu nikako ne prija”, kaže izvor blizak nekadašnjem paru i dodaje:

“Mustafi takođe smeta što se mediji u Srbiji toliko bave Eminom i njenim uspjesima, kao i navodnoj vezi sa Markom Miškovićem, a niko ne pominje njega, kao da nije postojao u njenom životu. Upravo zbog toga, u Turskoj se šuška da je Mustafa glavni krivac zbog kojeg njihovi mediji konstantno prozivaju Eminu”, kaže naš izvor.

Iako su se dogovorili da starateljstvo nad djecom bude zajedničko, Mustafi sada i to smeta, pa pokušava da plasira razne priče kroz medije u Istanbulu.

“Emina je naišla na strašnu osudu javnosti u Istanbulu zbog činjenice da se razvela od Mustafe. Za razliku od Emine koja tamo nije bila pretjerano bliska sa medijima, on ima veliki uticaj koji koristi kako bi njoj naudio. Ipak, ona ne pridaje previše pažnje tome i gura dalje. Mnogo joj je teško zbog svega što se dešava, ali ne želi da pokaže to pred drugima”, kaže naš izvor.

Nakon razvoda od pop zvijezde Emine Jahović, Mustafa Sandal je počeo da sve češće koristi društvene mreže. Iako do sada nismo mogli da vidimo njegovo pretjerano eksponiranje na Instagramu, on je sada počeo da snima svoje sinove i da svaki trenutak koji provodi sa njima, pokaže i fanovima.

“Svi oni koji prate Mustafu na Instagramu iznenađeni su činjenicom da toliko potencira eksponiranje djece putem društvenih mreža. Iako to do sada nije radio, on je, kako se čini, riješio da kopira Eminu, koja je oduvijek voljela da slika djecu za društvene mreže. Počeo je da koristi i opciju „uživo” koju nudi Instagram, pa i na taj način eksponira svoje sinove i svaki slobodan trenutak koji provodi sa njima”, tvrdi naš izvor.

Turski mediji su prije nekoliko dana optužili srpsku zvijezdu da je do razvoda došlo upravo njenom krivicom. Kako se pisalo Emina je potrošila pola miliona eura na renoviranje kuće u Novom Pazaru, a upravo to je bila inicijalna kapisla da se poznati par razvede.