KAD ŽENA HOĆE DA UBIJE MUŽA URADI TO OVAKO: Nagovorila ga na sek*s, a između svojih nogu stavila…

Nevjerovatan, ali istinit slučaj pokušaja ubistva dogodio se u Brazilu 2013. godine, i za sada je jedini takav poznat slučaj, javlja Informer.

Žena je željela da ubije supruga, a u tu svrhu je izabrala vjerovatno najčudnije moguće oružje: otrov koji je sipala između svojih nogu. Zatim je otpočela ljubavnu igru, i rekla suprugu da bio joj prijao oralni odnos. Međutim, plan je vrlo brzo krenuo kako ona nije očekivala…

Ono što žena nije znala je da se otrov jako dobro apsorbuje preko kože. Ženi je bilo loše, a suprug je i primijetio da su joj intimni dijelovi čudnog mirisa, pa je predložio da odu do bolnice, što je ona iz straha za svoj život i prihvatila.

Poslije urađenih testova, ispostavilo se da je njena unutrašnjost puna otrova, pa žena nije imala izbora, nego je priznala šta je uradila. Mediji su izvještavali da je motiv za ovaj bizarni pokušaj ubistva bio taj što muž nije htio da prihvati prijedlog za razvod braka. Međutim, poslije su se razveli, a muž ju je tužio za pokušaj ubistva.

Žena je željela da ubije supruga, a u tu svrhu je izabrala vjerovatno najčudnije moguće oružje: otrov koji je sipala između svojih nogu. Zatim je otpočela ljubavnu igru, i rekla suprugu da bio joj prijao oralni odnos. Međutim, plan je vrlo brzo krenuo kako ona nije očekivala… Ono što žena nije znala je da se otrov jako dobro apsorbuje preko kože. Ženi je bilo loše, a suprug je i primijetio da su joj intimni dijelovi čudnog mirisa, pa je predložio da odu do bolnice, što je ona iz straha za svoj život i prihvatila.