JOŠ JEDNO ŠOKANTNO OTKRIĆE UBISTVA JELENE: Tragovi na patici ubijene pjevačice rješavaju MONSTRUOZNI ZLOČIN?

Dva potpuna muška DNK otkrivena su na lijevoj patici Jelene Marjanović koju je nosila u vrijeme ubistva, a patika je nađena bačena s druge strane borčanskog kanala.

Kako se saznaje, inspektori koji rade na slučaju ubijene pjevačice iz Borče DNK analizom njenih ličnih stvari pronađenih na mjestu zločina došli su do novih saznanja da se još bar dva muškarca dovode u vezu sa zločinom koji je potresao Srbiju.

Jedan nepotpun muški DNK pronađen je na donjem dijelu pjevačicine trenerke, i to oko ruba. Dok su dva mješovita muška DNK nađena na njenoj bačenoj patici.

Kako se navodi i u optužnici, pjevačica se sa ubicom žustro borila, a njen neuspješni bijeg od smrti bio je agonija duga nekoliko minuta.

“Jelena nikada nije stigla do druge rampe. Nju je ubica presreo. Pokušala je da pobjegne trčeći sa nasipa ka ulici koja se nalazi na otprilike 300 metara od nasipa. Međutim, dok je silazila sa nasipa ubica je krenuo da je čupa i vuče za kosu, što dokazuju njene dlake pronađene u travi. Dok ju je ubica mučki vukao, Jeleni je spala gumica za kosu, na kojoj je kasnije pored njenog DNK pronađen i DNK Marjanovića. Sa druge strane kanala nađena je lijeva Jelenina patika, a na šiblju slivajuća krv te se sumnja da je ubica upravo kroz njega prošao”, nadovi izvor upoznat sa istrago

Naime, Jelena je zadobila višestruko nagnječenje mozga od udarca metalnim predmetom u glavu. Prve povrede pjevačica je zadobila dok je na sebi imala obučeni gornji dio svjetloplave trenerke sa kapuljačom na glavi.

“To su bile: ubodna rana u desnom lakatnom dijelu, ali i ubodna rana u lijevoj četvrtini tjemena. Opisane rane mogle su da nastanu od drugog lica, sa dva uboda šiljatim metalnim predmetom”, stoji u optužnici protiv Zorana Marjanovića.

Ubica je nastavio Jelenu da udara u glavu i nanio joj je čak devet povreda.

Volja pjevačice za životom, iako je nakon mučkog prebijanja bilo gotovo izvijesno da neće još dugo izdržati, vidi se i u povredama koje je zadobila na desnoj šaci i desnom laktu, ali i u tome da je nakon monstruoznog iživljavanja njenog ubice nesrećna pjevačica i dalje disala – prije smrti udahnula je vodu iz kanala.
Kurir