JEZIVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Zbog teške POVREDE GLAVE prijatelji nisu mogli odmah da PREPOZNAJU PJEVAČA…

Mladi pjevač Đurađ Đuki Đuranović (33) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a očevici tvrde da jezive scene koje su zatekli na mjestu nesreće neće nikada zaboraviti. Jedan od onih koji su nakon nesreće prišli da pomognu povrijeđenima priča za „EuroBlic“ da je Đuku, iako se dobro poznaju, prepoznao tek nakon 20 minuta.

To, dodaje naš sagovornik, dovoljno govori u kakvom je stanju nesrećni mladić bio. Nažalost, nije mu se moglo pomoći.

– Iako veoma dobro poznajem Đuku nisam ga prepoznao zbog povreda glave. Tek poslije 20 minuta sam shvatio da je to on. Prije sedam smo zajedno pili za šankom u njegovoj kafani, a sada ga nisam mogao prepoznati. Onda znate kako je bio povrijeđen – pojasnio je ovaj očevidac.

Nesreća se dogodila juče 15 minuta iza ponoći na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Ključ u mjestu Brod.

U ovoj nesreći učestvovali su “audi A6” koji vozio Đuranović i “mecedes B klasa” kojim je upravljao Slobodan Vasić (51), a koji je teško povrijeđen.

Očevici nesreće ispričali su i da je udaru bio toliko jak da su se automobili okrenula i da u početku nisu znali ko je iz kojeg pravca išao.

Naš sagovornik ispričao je da prizor koji je vidio nikada neće zaboraviti. Vatrogasci su morali da sijeku vozilo da bi izvukli Đuranovića.

– Čelo je bilo skroz puklo i sav je bio obliven krvlju. Noge su mu bile prekrštene i zaglavljenje ispod volana. Koliko sam primijetio noge i jedna ruka su mu bile polomljene. Samo je par puta pomjerio glavu i umro je pred mojim očima – ispričao je.

Kaže da misli da je Đuranović išao iz pravca Mrkonjić Grada, a drugi vozač iz pravca Balkane. Jedan od očevidaca je iz kuće donio flašu vode i gazu kako bi Vasiću prvu pomoć do dolaska hitne.

Prema njegovim riječima policija je na lice mjesta došla veoma brzo, međutim Hitnu pomoć su dugo čekali.

– Najmanje pet puta smo zvali Hitnu i ništa. Čak ih je zvao jedan od policajaca i rekao da se uozbilje i dođu. Međutim, tek poslije 20 minuta su došli – ispričao je sagovornik “EuroBlica”.

Blic