JEZIVA SUDBINA: Mužu Jelenine doktorke pucali u potiljak! Dopisivala se sa njom u trenutku kad je ubijena…

Milana Šišić, doktorka iz Borče kojoj je prijateljica, pjevačica Jelena Marjanović, poslala posljednji SMS nekoliko minuta prije nego što je ubijena na nasipu u Crvenki, supruga je taksiste Nezira Šišića (46), koji je brutalno likvidiran 2005, saznaje Kurir.

Stravično ubistvo svojevremeno je potreslo Srbiju, a za ovaj zločin osuđena je Olivera Krsmanić (20), najprije na 40 godina, a potom joj je Apelacioni sud smanjio kaznu na 15 godina zatvora.

Kćerka već saslušana

Kurir je juče pokušao da kontaktira s Milanom, ali na telefon se javila njena kćerka Andrea, koja je rekla da njena majka ne želi da govori o smrti pokojne pjevačice, niti o ubistvu njenog oca. Milana Šišić, koja je vodila zdravstveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojne Zorice Krsmanović, majke pjevačice, posljednja je osoba sa kojom je Jelena razmijenila poruke prije nego što je ubijena.

– Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savjete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona bude ispitana kao svjedok, Milana je dobila poziv za 16. april – kaže izvor Kurira.

On napominje da bi ovo svjedočenje možda moglo da pomogne oko motiva zločina.

– Jelena je bila bliska sa doktorkom Milanom, naročito zato što joj je majka bila bolesna. Jelena je bila bliska i sa doktorkinom kćerkom, koja joj je bila šminkerka. Andrea Šišić već je svjedočila u istrazi i ona nema neposredna saznanja o zločinu, ali je bila upućena u odnos Jelene i Zorana – podsjeća sagovornik Kurira.

Strašno podsjećanje

Jelena i Milana, podsjetimo, razmijenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta prije nego što je pjevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala. Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je vidio kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu bijesa ubio.

Izvor Kurira kaže da je Milani i njenoj kćerki teško pala Jelenina smrt.

– Nesrećnu ženu ovo je podsjetilo na brutalno ubistvo supruga Nezira. On je kobnog dana primio poziv i povezao Oliveru Krsmanić. Ona je sjela na zadnje sjedište, izvadila pištolj i pucala mu u potiljak. Taksimetar je otkucao 597 dinara – podsjeća naš sagovornik.

PUCALA ŠIŠIĆU U POTILJAK

Olivera Krsmanić je taksisti Neziru Šišiću pucala u potiljak, a kako se navodi u presudi Apelacionog suda, koji joj je kaznu smanjio sa 40 na 15 godina zatvora, kada ga je ubila, Olivera je sjela na prednje sjedište, nogama izgurala tijelo iz automobila i taksijem ubijenog se odvezla do Guncata, kod svog prijatelja Slobodana Jordanova, koji je osuđen istom presudom na 17 godina.

On joj se pridružio u taksiju i zajedno su nastavili krvavi pohod. Zaustavili su se na pumpi u Mojsinju, gdje je Jordanov tu ubio radnika Zorana Radovića (29). Prilikom kasnijeg hapšenja ranili su policajca.

Kurir