JELENA KARLEUŠA BRUTALNO O SAŠI POPOVIĆU I PLJAČKAMA: Radim mu džabe tri sezone i još da mu…

-Meni nemaju šta mnogo da opljačkaju, što imam ne držim u kući. Lopovi će naći psa, mačku i neke iznosane krpice – rekla je Karleuša

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO O SAŠI POPOVIĆU I PLJAČKAMA: Radim mu džabe tri sezone i još da mu pozajmljujem!
Jelena Karleuša, koja je na Kopaoniku napravila pravi spektakl, rekla je poslije nastupa da nema para da pozajmljuje Saši Popoviću novac pošto je prije desetak dana opljačkan.

–Meni nemaju šta mnogo da opljačkaju, što imam ne držim u kući. Lopovi će naći psa, mačku i neke iznosane krpice – rekla je Karleuša.

–Ja prvo kod njega radim treću sezonu za džabe, a ono što zaradim potrošim na krpice koje nosim u njegovoj emisiji, još da mu pozajmljujem pare. Mogu da mu pjevam i igram, ali parem nemam – rekla je Jelena za Glamur.
avaz.ba

Alen Hujić podnio ostavku na mjestu predsjednika UO FK Sarajevo

Alen Hujić, predsjednik odbora direktora Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon dvogodišnjeg rada na pomenutoj poziciji, završit će svoj angažman u rukovodstvu Bordo kluba.
Naime, nakon današnje premijerligaške utakmice u Bijeljini, Hujić je odlučio podnijeti neopozivu ostavku na mjestu predsjednika kluba.

“Rezultati kluba u proteklom periodu ne mogu zadovoljiti sve one, kojima je ovaj klub u srcu i obzirom na svoju odgovornu funkciju, koju sam obnašao u proteklom periodu, smatram da svojom ostavkom mogu donijete određene promjene, koje su potrebe za dobrobit kluba i izlazak iz trenutne krize”, rekao je Hujić, dodavši:

“Stručnom štabu na čelu sa Husrefom Musemićem, kao i igračima, želim puno sreće u nastavku sezone i vjerujem da mogu ostvariti željeni rezultat i osigurati klubu mjesto koje će voditi u međunarodno takmičenje.”

Hujić je imenovana na poziciju Predsjednika odbora direktora FK Sarajevo u junu 2016. godine, a prethodno je i u ranijim sazivima Uprave Sarajeva bio angažovan kao predsjednik te član Uprave.
Klix.ba