JEDAN OD NAJOPASNIJIH BJEGUNACA UHAPŠEN U BiH: Pogledajte šta je radio ovih dana po Bosni…

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) uhapsili su u Banjoj Luci državljanina Srbije Živana Dragojlovića (30), za kojim je raspisana međunarodna potjernica zbog pokušaja ubistva policajca Vladimira Nedeljkovića i prebijanja zatvorskog čuvara Miroslava Manjoša u kafiću “Palata” u Sremskoj Mitrovici.

Krvava tuča dogodila se 11. decembra prošle godine, kada je više osoba, mahom lokalnih kriminalaca, brutalno pretuklo Nedeljkovića i njegovog prijatelja Manjoša, koje su tukli flašama, stolicama, sjekli ih noževima po licu, da bi na kraju i pucali u njih. Hici su ispaljeni iz dva različita pištolja, a od rikošeta su pogođeni policajac i dvije djevojke koje su se zatekle u kafiću.

– Bjegunac je lociran i uhapšen u subotu oko 13 sati. Nakon kriminalističke obrade, bit će sproveden u Sud BiH, koji će odlučivati o ekstradicionom pritvoru – navode u MUP-u RS.

Zbog istog slučaja 23. januara u Banjoj Luci su, također po potjernici, uhapšeni Vlatko Tojagić (39) i Bojan Pavlović (29) iz Sremske Mitrovice.

– Radi se o pripadnicima organizirane kriminalne grupe koja je ispoljavala bezobzirno nasilje u izvršenju krivičnih djela u kojima nisu prezali ni od potezanja vatrenog oružja – rekao je izvor iz MUP-a RS.

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) uhapsili su u Banjoj Luci državljanina Srbije Živana Dragojlovića (30), za kojim je raspisana međunarodna potjernica zbog pokušaja ubistva policajca Vladimira Nedeljkovića i prebijanja zatvorskog čuvara Miroslava Manjoša u kafiću “Palata” u Sremskoj Mitrovici. Bjegunac je lociran i uhapšen u subotu oko 13 sati. Nakon kriminalističke obrade, bit će sproveden u Sud BiH, koji će odlučivati o ekstradicionom pritvoru – navode u MUP-u RS.

Avaz