IZVOR KOJI JE SVAKI DAN S EMINOM, OTKRIO: “Ovako ona liječi tugu zbog razvoda sa Mustafom…”

Pop pjevačica Emina Jahović, nakon odluke da se razvede od turske muzičke zvijezde Mustafe Sandala, vrijeme provodi sa članovima svoje porodice u Novom Pazaru (Sandžak, Srbija), koji je tješe u teškim trenucima i bodre da hrabro nastavi život sama.

Kako doznajemo, Emininu majku Seniju i brata Mirsada pogodio je bračni brodolom njihove miljenice, ali im je njena sreća najbitnija i trude se da joj olakšaju životnu fazu kroz koju trenutno prolazi.

– Dok se ne završi brakorazvodna parnica sa Mustafom, Emina je riješila da vrijeme provodi sa svojim voljenima u Novom Pazaru, odakle potiče. Emotivni krah nadoknađuje porodičnom ljubavlju i toplinom i trudi se da što manje razmišlja o svom braku koji je pukao poslije deset godina, a u tome joj pomažu i brat i majka koji se trude da je razvesele, da joj skrenu misli s teških tema, a kad klone duhom, tu su da je najiskrenijim savjetima podignu i ohrabre. Pjevačica je fokusirana na poslovne obaveze i na promociju novog albuma koji je izdala u januaru ove godine, a stres koji je doživjela zbog razvoda liječi u teretani. Emina je i ranije bila pobornik zdravog i sportskog života, a sada joj vježbanje pomaže i da se bolje osjeća u teškim trenucima – navodi za «Blic puls» izvor koji je skoro svakodnevno u kontaktu s pjevačicom, i dodaje da su u Novom Pazaru i sinovi sa njom:

– Javuz i Jaman još uvijek ne znaju šta se tačno dešava sa njihovim roditeljima, jer se pjevačica trudi da ih poštedi osjetljivih stvari za njih u ovom momentu. Pjevačica planira da, dok se sudski ne razvede od Mustafe, sa sinovima boravi kod njenih u Pazaru, ali da život nastavi u Turskoj, jer njeni sinovi govore turski jezik, stariji tamo pohađa školu i navikli su na tamošnje okruženje – završava izvor.

Inače, kako smo do sada već pisali, Emina bi od razvoda trebala dobiti milione. Iako su ona i Mustafa potpisali predbračni ugovor, njihovi advokati bi se trebali dogovoriti da Mustafina još uvijek zakonita supruga dobije odgovarajući dio imovine koju je stekao.

Podsjećamo, Mustafa i Emina živjeli su u luksuznoj vili u Istanbulu koja vrijedi oko 700.000 eura, a imaju i porodičnu vilu u luksuznom odmaralištu Gjodžeku. Pored toga, Mustafa ima i jahtu koja se procjenjuje na dva miliona eura, a šuška se da je skoro kupio i privatni mlazni avion. Treba se uzeti u obzir i to da je Sandal jedan od najplaćenijih muzičkih izvođača u Turskoj i da ima nekoliko privatnih firmi.

doznajemo.com