Iznenadila sve, ali nije onim što možda mislite… SENADA NURKIĆ MACA ovoga puta napravila VELIKI zaokret. Pogledajte šta je sada uradila

Prethodnih nekoliko nedjelja pojedine starlete iz rijalitija “Parovi” su prozivale Macu Diskreciju, tvrdeći da ova nema mnogo garderobe i haljina, pa se često oblači isto, ali i da ne koristi skupocjene parfeme, jer nema novca da ih kupi…

Kada je Aleksandar Požgaj ušao u kuću rekao je da su ga mnogi prijatelji zvali upravo zbog Mace, te da su željeli da joj poklone neke stvari, a ono što je obećao, to je i ispunio.

Prethodne noći su u rijaliti program stigli pokloni za Macu, koja je bila raspamećena i cijele noći se zahvaljivala Aleksandrovim prijateljima. Tijana Ajfon je bila iznervirana zbog ovakvog gesta i time što je Maca dobila tako skupocjene i firmirane poklone, pa je ponavljala da na nju niko ne treba da se sažali i da joj kupuje poklone, već da će sve što joj treba kupiti sama.

Maca se nije obazirala na njene prozivke. Uživala je u svemu i bila je iznenađena koliko su papreno skupe neke od stvari koje je dobila, ali je to nije spriječilo da odluči da dio poklona daruje svojoj najboljoj drugarici Jeleni, koja to u početku nije željela da prihvati.

“Maco, predivna si, ali ne mogu da uzmem to. To su tvoji pokloni”, rekla je Jelena, dok ju je Maca ubjeđivala:

“Ne brini se, njima će biti drago kad vide da sve dijelimo i da su više nas usrećili. Neće se ljutiti što sam ti dala nešto od toga, to je ljudski i prijateljski. Oni su poslali i previše, stvarno su divni. Moraću da im se lijepo zahvalim”, pričala je vidno sretna Maca, koja je dodala da i ostale djevojke mogu da koriste njene nove stvari, uprkos tome što su je baš zbog toga i ismijavale.

(Doznajemo.com/Kurir.rs)