“Iznenada sam dobila menstruaciju tokom usputnog sek*sa, tip je pomislio da sam djevica i…”

Korisnici aplikacije Whisper anonimno su podijelili svoja najgora iskustva s usputnim seksom, odnosno one night standovima, a neke od priča zbilja su čudne. Uostalom, uvjerite se sami.

“Povraćala sam tipu u stolić kraj kreveta dok je spavao, zatvorila ga i pravila se da se to nije dogodilo.”

“Jučer sam imao usputni seks i mislio sam da će ostati kod mene samo jedan dan. Najgori dio: Još uvijek se ne sjećam njezinog imena i još uvijek je kod mene.”

“Jednom sam tipa uvjerila kako se nismo seksali jer sam bila ljuta zbog toga što je zaspao tijekom seksa.”

“Jutro poslije usputnog seksa njegova mama ušla je u sobu i dala mi kombinezon, a nakon toga dva sata pričala s nama. Toliko čudno.”

“Pobljuvala sam cijeli krevet tipu s kojim sam se spetljala. On se nije probudio pa sam se išuljala iz njegove kuće… Dobila sam poruku drugi dan u kojoj se ispričavao jer se svugdje ispovraćao.”

“Imala sam usputni seks s tipom koji mi je razderao majicu od 120 dolara pa sam mu uzela 100 dolara iz novčanika ujutro kad sam odlazila.”

“Jednom mi je tip dirao sise i počeo pjevati ‘George, George, George of the Jungle’. Bilo je to najčudnije jutro koje sam ikad imala nakon usputnog seksa.”

“Rekao sam šefu da sam u zatvoru samo kako bih mogao biti dulje u krevetu s ‘curom za jednu noć’.

“Tip s kojim sam se usputno poseksala kod mene je ostavio novčanik. Kad sam ga otvorila i pronašla ga na Facebooku da mu ga vratim, vidjela sam da ima djevojku. Ostavila sam novčanik tamo gdje ona radi, samo da ga sjebem.”

“Probudio sam se nakon usputnog seksa. Cura je nestala, ali i moj jastuk. Tko to radi?”

“Jednom sam se popišao po krevetu nakon jako pijanog usputnog seksa. Srećom, ona je mislila da je to prolivena piva.”

“Iznenada sam dobila menstruaciju tijekom usputnog seksa. Tip je pomislio da sam djevica i nestao u sekundi.”

“Jednom sam se otrijeznila tijekom seksa za jednu noć i shvatila da je tip užasan – samo sam se pokupila i otišla tijekom seksa.”

index.hr