IZ GROBA MRTVE ŽENE ČULA SE 2 JEZIVA KRIKA: Rođaci u lijesu našli još toplo tijelo 37-godišnjakinje?

Familija žene iz Brazila koja je navodno bila živa zakopana tvrdi da je vrlo moguće kako je 37-godišnja Rosangela Almeida dos Santos čak 11 dana pokušavala da se izvuče iz groba!?

Kako pišu zapadni mediji, Rosangela je proglašena mrtvom i održana je ceremonija ispraćaja u gradu Riachao das Neves, na brazilskom sjeveroistoku.

Ali, članovi familije odlučili su otvoriti kamenu grobnicu nakon što su ljudi koji žive u blizini prijavili da se čuju jezivi krici iz jauci iz pravca groblja.

Video snimak dole pokazuje kako se podiže i otvara drveni kovčeg od strane grupe muškaraca.

Rođaci tvrde da su pronašli dokaze da se žena pokušavala osloboditi iz kovčega, a u pitanju su povrede na njenim rukama i čelu, kojih navodno nije bilo kada je sahranjivana.

Njena majka izjavila je za jednu news stranicu da stanje noktiju njene kćerke pokazuje da je očajnički pokušavala da pobjegne iz lijesa.

Jedna mještanka, po imenu Natalina Silva, u kamere je posvjedočila da je čula dva jauka iz pravca groblja «Senhora Santana», i da je u prvi trenutak pomislila da je u pitanju neka dječja nepodopština.

U potvrdi o smrti navodi se kako je gospođa Almeida dos Santos preminula od septičkog šoka 28. januara, te da je također imala dva srčana zastoja. Pokopana je dan kasnije.

Rođaci, međutim, vjeruju da je bila u pitanju greška, a navodno je dokaz i to što je njeno tijelo bilo još uvijek toplo kad su otvorili grob.

Policija je otvorila zvaničnu istragu, a bolnica u kojoj je proglašena smrt `Hospital de Oeste`, navela je da će dati sve potrebne informacije o slučaju vlastima i familiji.

Međutim, preliminarnim rezultatima istrage, informacije zbog kojih su rođaci otkopali grobnicu bile su samo glasine, a ako se pokaže da je žena zaista bila mrtva kada je sahranjena, odgovorni bi mogli biti procesuirani za skrnavljenje groba.

doznajemo.com