ISTINA O UTAPANJU MUŽA JEDNE OD NAJPOZNATIJIH PJEVAČICA NA BALKANU: Ona je poručila svima da je priča o suicidu glupost…

Pjevačica Stojanka Stoja Novaković, čim je kročila na estradnu scenu, otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica.

Kada je riječ o detaljima smrti prvog supruga, nakon koje je ostala sama s malim djetetom, sinom Milanom, pjevačica je svojevremeno ispričala da je on poslije tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, međutim Kurir Stars je u njenom rodnom mjestu Perlezu došao do drugačijeg podatka – da se Stojin prvi muž ubio!?

– Mene to uopšte nije dotaklo – komentarisala je sama Stoja ovu (dez)informaciju, navodeći kako je riječ o običnoj gluposti!

– Ja najbolje znam šta se desilo, a ako neko bolje zna moj život od mene, svaka mu čast – sarkastično je poručila pjevačica.

– Najviše sam se plašila da bi moj sin mogao to nekako doživjeti jako loše, zato što je on ostao sa mnom sam kad je imao svega 3 godine. I onda znate i sami kako to funkcioniše. Ali, pošto je moj sin navikao da pričaju svašta i pišu svašta, čak me nije ni pitao o tome. Gledao je da mene zaštiti – iskrena je poznata pjevačica.

Ona tvrdi da je s rodbinom preminulog supruga ostala u dobrim odnosima, da se vide i budu zajedno kad god je to potrebno.

Podsjetimo, Kurir Stars je pisao kako neki mještani spomenutog sela pokraj Zrenjanina tvrde da je prvi suprug skočio u rijeku u kojoj se udavio, jer navodno njegovi roditelji nisu prihvaćali Novakovićevu za snajku. Njima je smetalo što je ona bila kafanska pjevačica.

– Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voljeli. Iz te ljubavi se rodio i njihov sin. Ubrzo posle vjenčanja počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak – tvri jedan Stojin komšija, koji je novinare zbog dobrih odnosa s pjevačicom zamolio da ne bude objavljujeno njegovo ime.

On navodi da pjevačicin muž nije želio da živi bez nje i da je zbog toga odlučio da počini suicid.

– Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pjevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi – nastavlja ovaj mještanin Perleza koji je pokazao i mjesto gdje se navodno utopio otac Stojinog sina.

– Svi su krenuli u potragu za njim i poslije nekoliko sati našli su ga mrtvog u rijeci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji pričali sve najgore. Za nju je to bio preveliki udarac jer je ostala sama s malim djetetom. Ni sa svojim roditeljima se nije dobro slagala, naročito s ocem, koji nije odobravao da se bavi pjevanjem…. – završava sagovornik.

I lokalni sveštenik je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.

– To je bilo prije mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine, ne bih ja dirao tu temu – zaključio je sveštenik.

doznajemo.com