INTIMNI ODNOS ZAVRŠIO TRAGEDIJOM: U automobilu pronađena tijela para za kojima se tragalo…

Beživotna tijela 44-godišnje žene i 39-godišnjeg muškarca pronađena su bez odjeće u automobilu u garaži, a prema preliminarnim rezultatima istrage ugušili su se ugljen monoksidom, nakon što su ostavili uključen motor vozila da bi se ugrijali.

Tijela ovog para pronašla je policija u zaključanoj garaži u gradu Bottrop u zapadnonjemačkoj saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija.

Niko nije primijetio da automobil radi satima iza metalnih vrata garaže, koja je locirana iza jedne poslovne zgrade.

Međutim, policija je otvorila garažna vrata jer je familija muškarca prijavila njegov nestanak, a u međuvremenu je bio prijavljen i iznenadni nestanak žene.

Doznajemo.com/A.N.

IZ KATEGORIJE CRNA HRONIKA POGLEDAJTE JOŠ I OVO:

Kruzovi skrbnici: Monstrum pod našim krovom

Nikolas Kruz (Cruz), ubica koji je na Valentinovo ubio 17 ljudi u srednjoj školi na Floridi, bio je udomljen kod bračnog para Sned (Snead) u Parklandu. Kimbrli (Kimberly – 49) i njezin suprug Džejms (James – 48) otkrili su da nisu imali pojma kakav je zapravo Nikolas.

– To čudovište je živjelo pod našim krovom, a mi nismo znali za njegovu mračnu stranu. Očito su svi osim nas bili svjesni da je on problematičan – rekli su Kimbrli i Džejms za lokalne novine “Sun Sentinel”. Kimbrli je po zanimanju medicinska sestra, a Džejms vojni analitičar. Kruz se kod njih preselio samo nekoliko dana nakon što je umrla njegova majka koja ga je posvojila, Linda Kruz (Lynda).

Mogao da drži oružje u sefu

Snedovi su u intervjuu ispričali kako je Kruz bio iznimno depresivan nakon majčine smrti, no i da se vremenom doimao sve sretniji. Priznali su da su mu dopustili da u kući drži poluautomatsku pušku AR-15 kojom je pobio ljude, ali se morala nalaziti u sefu u spavaćoj sobi. Poznato je da je veliki ljubitelj oružja.

Unutar sefa skrivao je još nekoliko pištolja i noževa, a svaki put kad bi otvarao sef, morao ih je obavijestiti. Unatoč tvrdnjama da je na društvenim mrežama objavljivao fotografije mučenih životinja, bračni par je rekao kako nisu primijetili da je okrutan prema njihovim kućnim ljubimcima, dvojici pasa i šest mačaka.

Kimbrli je otkrila i da je Kruz nakon majčine smrti išao na psihoterapije te da su samo pet dana prije masakra bili zajedno kod psihijatra. Kruz je istražiteljima rekao da je čuo “demonske glasove” u glavi koji su mu dali upute o tome kako treba izvršiti napad.

Nazvao ih nakon pokolja

Međutim, noć prije ubilačkog pohoda nije bilo naznaka da bi Kruz to mogao učiniti. Na dan napada, oko 14.30 sati, Snedovi su primili telefonski poziv od Kruza koji im je rekao za pucnjavu u srednjoj školi “Majory Stoneman Douglas”. Džejms mu je savjetovao da ode do najbliže trgovine gdje će ga pokupiti. No dok je išao po njega, Džejms je primio poziv od policije koju je zanimalo gdje bi se Kruz mogao nalaziti. Nakon što je shvatio da bi njegov udomljeni sin mogao biti ubica, Džejms je sve ispričao policiji i odjurio natrag kući kako bi se uvjerio da je sve uredu s njegovom suprugom.

Bivša snaha Kruzove preminule majke Barbara Kumbatovič (Kumbatovich), istaknula je kako je Nikolas stalno imao problema u školi i kako se njegova majka s time nosila najbolje što je mogla. Pretpostavlja se da je njezina smrt bila kap koja je prelila čašu i okidač Nikolasovog ludila. Kruz je prošlog četvrtka doveden na sud, gdje je priznao napad. Određen mu je pritvor bez prava na kauciju.

Avaz