HRVATSKU TRESE STRAŠAN PROSTITUCIJSKI SKANDAL: Cura cinkala sve kolegice, konobarice se sek*sale…

Suđenje bi moglo razotkriti pravu mrežu podvođenja.

Koprivničanin je zbog podvođenja svoje 28-godišnje djevojke završio u istražnom zatvoru, a ovaj će 52-godišnjak odgovarati za 11 djela prostitucije.

Obzirom da je svih 11 djela dio istog kaznenog predmeta znači da je njegova djevojka imala najmanje 11 klijenata (odnosno, da ih je policija toliko utvrdila). Obzirom na to da djevojku nije podvodio pod prisilom nego je ona dobrovoljno sudjelovala u prostituciji, prijeti mu kazna od šest mjeseci do pet godina iza rešetaka. Tužiteljstvo još nije odlučilo hoće li procesuirati i djevojku.

Kako piše Podravski.hr, o tome će vjerojatno odlučiti nakon suđenja Koprivničanu.

No puno veći problem od istrage i podizanja optužnice bili su obavijesni razgovori policije, a samo suđenje moglo bi razotkriti mrežu prostitucije konobarica po koprivničkim kafićima čiji su klijenti ugledni poslovni ljudi.

Za sada, policija je utvrdila 11 klijetana optužene, a riječ je mahom o imućnim poduzetnicima starijim od 50 godina s područja Koprivničko-križevačke i Međimurske županije. Policija ih je ispitala, a ako tužiteljstvo zatraži (a sud prihvati), lako bi se mogli svi naći na sudu.

No još veći problem za ugledne poduzetnike moglo bi biti njeno svjedočenje.
Kako neslužbeno doznaje Podravski.hr, djevojka, koja je neko vrijeme radila kao konobarica u kafiću, policiji je dala niz imena drugih djevojaka koje se prostituiraju, neke iz kafića u kojem je ona radila, a neke iz drugog koprivničkog kafića koji je dugo na glasu kao mjesto u kojem se može dogovoriti puno više od kave.
Iako se ne zna je li djevojka te optužbe iznijela iz čiste obijesti ili su istinite, policija je ispitala i te djevojke, a slučajno ili ne, kafić je zatvoren.

net.hr