Građani blokirali ulicu zbog momka kojeg su napadači SJEKLI MAČETAMA…

Saobraćaj u okolini Pančevačkog mosta od 17.00 do 18.00 bio je u potpunosti blokiran, zbog protesta rodbine i prijatelja Aleksandra Todorovića (25) iz Velikog Sela koji je brutalno pretučen i izboden pre pet dana, a svi počinioci prema njihovim rečima nisu privedeni, već se “ceo slučaj potpuno zataškava”!

Kolone vozila pružale su se Višnjičkom i Ulicom vojvode Micka Krstića. Na raskrsnici ovih saobraćajnica bilo je stotinak ljudi, a prisutne su bile i policijske patrole.

Stvorile se kilometarske kolone

Po rečima majke napadnutog Todorovića, do incidenta je došlo u noći između 3. i 4. februara, kada su vozilo kojim je njen sin upravljao, presrela tri mladića u drugom automobilu. Nakon što je Aleksandar izašao iz auta da vidi o čemu se radi, momci su ga brutalno pretukli.

Niko nije mogao da prođe

– Danima je bio u komi, danima ga nisam videla. Probudio se, ali je i dalje loše. Ruke su mu polomljene, isekli su ga mačetama, ima 130 šavova po telu – kaže Aleksandrova majka, i dodaje da su mu operisane ruke i glava.

Kako okupljeni kažu, jedan napadač je uhapšen, i zna se da je iz Višnjičke banje, ali dodaju i da Aleksandar napadače nije poznavao.

Okupljeni najavljuju da je u planu da sutra blokiraju Pančevački most.

MUP: NAPADAČ UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA

Povodom protesta se oglasio i MUP Srbije.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. S. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni se tereti da je 4. februara ove godine naneo teške telesne povrede dvadesetpetogodišnjem mladiću u Velikom selu. M. S. je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu – saopštio je MUP.

blic.rs