FUDBALER DRUGU OTEO ŽENU: A sada ga je stigla ista sudbina – vara ga sa ovim reprezentativcem…

Uspešni fudbaleri, neretko, imaju vrlo atraktivne supruge. Kao takve, one često privuku pažnju medija, a naročito ako se radi o jednoj od najatraktivnijih. Dodate tome i ne jednu, već dve prevare, i dobijete priču oko koje se podigla prilična prašina u Italiji.

Fudbaler milanskog Intera, Mauro Ikardi i njegova atraktivna menadžerka i supruga Vanda Nara, ponovno su se našli u centru pažnje. Naime, italijanski mediji su objavili bombastičnu vest “da je lepa Nara u vezi sa Ikardijevim saigračem, hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem, čime se ponovno našla u ljubavnom trouglu”. Bračni par Ikardi je najavio tužbu protiv onih koji su izneli lažne vesti, a evo zašto je ova priča izazvala toliku pažnju u Italiji.

Naime, iako je Vanda negirala sve navode o neverstvu, italijanski mediji tvrde da imaju zvučni dokaz – audio snimak koji navodno dokazuje intiman odnos Nare i Brozovića.

“Neverovatno je mnogo lažnih vesti u poslednje vreme. Inače ne odgovaram na uvrede, ali ovaj put moram, jer je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoje petoro dece, uvek sam sa njima. Potom, Maurova sam supruga. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima, moram da zaštitim sebe i svoju porodicu. Time se sad bavi moj advokat. Budite svesni da ćete trpeti posledice za lažne optužbe protiv mene ili mojih najbližih. Živim normalan život, radim i brinem o deci, a isto savetujem i vama, umesto da pišete gluposti o mom životu”, izjavila je Nara, a prenosi britanski San.

Ona i Ikardi venčali su se 2014. i dobili dve ćerke. Ona ima još troje dece iz braka s Maksijem Lopezom, koji je okončan nakon što je u javnost dospela vest o njenoj prevari – sa sadašnjim mužem. Italijanski mediji su novu potencijalnu prevaru, naravno, sveli pod naslov “prošlost se ponavlja”.

Još početkom februara lokalni mediji su pisali da je došlo do sukoba među igračima Intera zbog loših rezultata te da su zbog toga Ikardi i Brozović prestali međusobno da se prate na društvenim mrežama.

Marcelo Brozović se u decembru 2016. godine oženio svoju dugogodišnju devojku, profeorku biologije, Silviju Lihtar, s kojom ima ćerku Auroru. Na društvenim mrežama često objavljuje i njihove slike sa emotivnim posvetama.

Bračni par Ikardi, prema pisanju sportskog dnevnika As, već je podigao tužbe za krivično delo klevete protiv časopisa “Cronaca Vera” i portala Liberoquotidiano i Newnotizie.

Na svom nalog na Instagramu Ikardi je ovih dana napisao emotivnu poruku supruzi: “Oni koji vas kritikuju su oni koji vas žele videti drugačije.. U vama vide ono što nikad nećete biti”.

sport.blic.rs/jutarnji.hr