(FOTO) Tako se to radi. Bez mnogo priče i pompe, a teren je veoma brzo očišćen

Dok većina bh. klubova muku muči sa čišćenjem terena od snježnih padavina koje su pogodile kompletnu BiH, vrijedni članovi FK Krupa dokazali su da se zajedničkom akcijom apsolutno sve može napraviti.

Iako je kompletan teren stadiona u Krupi na Vrbasu bio pokriven snijegom, u ovom bh. premijeligašu su se potrudili da on bude maksimalno spreman za sutrašnji duel sa Bordo timom.

Iz Krupe su poručili kako Sarajevo treba dočekati shodno renomeu koji ima. Zato su svi uzeli lopate u ruke i potpuno su očisitili teren, koji će biti spreman da ugosti fudbalere oba tima.

Među aktivistima koji su čistili snijeg bio je i trener Slobodan Starčević, članovi Uprave kluba koji su pokazali su da se sve može, kad se vrijedne ruke slože.

Ibrahimović nagovijestio odlazak u Rusiju: Nedostaje mi reprezentacija Švedske

Zlatan Ibrahimović će ovu sezonu željeti što prije zaboraviti, a u tome bi mu mogao pomoći odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Legendarni Zlatan se oprostio od švedske nogometne reprezentacije nakon Evopskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine, ali je u razgovoru za Aftonbladet istakao kako razmišlja o povratku u nacionalnu selekciju.

Veći dio ove sezone Ibrahimović je povrijeđen, a u sedam utakmica u svim takmičenjima u dresu Manchester Uniteda je postigao samo jedan pogodak zbog čega su čelnici Crvenih đavola odlučili ne produžiti ugovor koji mu važi do kraja ove sezone, te će napustiti klub.

Ibrahimović se, logično, zaželio zelenih terena, te ozbiljno razmišlja o povratku u reprezentaciju Švedske koja će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta.

“Nedostaje mi reprezentacija Švedske. Teško mi je gledati saigrače u borbi na terenu i razmišljam o povratku. No, moram se prvo oporaviti od povrede koljena i doći u formu jer ne želim igrati nespreman, tako da ću odluku o odlasku u Rusiju donijeti kasnije”, rekao je Ibrahimović.