Evo kako izgleda 17 godina mlađi dečko Dare Bubamare kojem želi da rodi dijete!?

Dara Bubamara uskoro treba da održi veliki solistički koncert u Beogradu.

Nakon razvoda folkerka ne krije zaljubljenost u 17 godina mlađeg košarkaša Nemanju Bezbradicu.

Ona ne isključuje mogućnost da ove godine ponovo stane na ludi kamen.

– Meni je sada bitno kako je meni u četiri zida i kako se ja osjećam sa tom osobom. Bitno je da je meni lijepo, a ako se odlučimo na to, bićete obaviješteni. Ja ništa ne planiram, sve radim iz ljubavi i emocija, ako se dogodi. Uvijek kažem, nikad ne reci nikad, možda se ove godine udam, možda rodim djecu. Ništa nije isključeno. Bitno mi je da se volimo i da je sve pozitivno – rekla je Dara Bubamara za “Pink.rs”.

Podsjećamo, Dara je već jednom bila u braku i sa biznismenom Milanom Kesićem, sa kojim ima sina Konstantina.
avaz.ba

Firma iz Žepča napravila maticu šarafa prečnika tri i pol metra

Nakon više od mjesec dana radnici firme Tisa komerc iz Žepča završili su svoj poduhvat pravljenja najveće matice šarafa, koja je za pola metra većeg obima nego matica iz Sjedinjenih Američkih Država koja je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveća na svijetu.
S obzirom na to da se firma bavi proizvodnjom šarafa i matica, njen direktor Nagib Mujkić je odlučio napraviti zaštitni znak firme. Međutim, htio je da bude unikatan i najveći.

“Htjeli smo napraviti nešto jedinstveno, nešto što nema bar u našoj zemlji i onda smo odlučili napraviti maticu s obzirom na to da proizvodimo šarafe i matice za namještaj. U Njemačkoj je jedna stolarska firma napravila stolicu od 20 metara pa smo i mi odlučili napraviti maticu koja će biti za pola metra većeg prečnika nego trenutno najveća u svijetu koja se nalazi u SAD-u”, pojasnio je Mujkić.

Dodao je da je na izradi matice od inoxa učestvovalo osam radnika koji su nakon više od mjesec dana aktivnog rada završili svoj veliki zadatak.

Matica je napravljena i uskoro bi trebala biti postavljena ispred nove zgrade fabrike, a u toku je izrada projektne dokumentacije kako bi je i zvanično prijavili za Guinnessovu knjigu rekorda.

“Željeli smo napraviti proizvod koji će privući pažnju slučajnih prolaznika i da se pored njega slikaju, kao što se slikaju pored gigantske stolice u Njemačkoj. Uspjeli smo u našim namjerama, matica je završena i uskoro bi trebala biti postavljena pored magistralnog puta M-17 na dionici Zenica – Žepče ispred naše nove tvornice.

Na kraju razgovora Mujkić je dodao da je vrijednost matice blizu 30.000 KM te da je njen proizvođač FeMetal iz Zenice rado prihvatio ovaj izazov, a specijalnim transportom će biti prevezena iz Zenice do Žepča.
Klix.ba