Dugo nije viđen ovako BRUTALAN NAVIJAČKI OKRŠAJ u Regiji! NOVI SNIMCI TUČE DELIJA I GROBARA (VIDEO)

Još neki snimci tuče između pristalica Crvene zvezde i Partizana koja se dogodila početkom marta ove godine

Pre nešto manje od mesec dana, Srbija je brujala o novom okršaju između Delija i Grobara kod Hrama Svetog Save.

Tada su posle mečeva svojih timova pristalice dva najljuća rivala u Srbiji se sukobile nakon što su navijači Partizana napravili sačekušu Delijama kao vrstu osvete za istu stvar koja se dogodila na istom mestu prošlog proleća.

Nakon toga se pojavio samo jedan snimak tuče na internetu, međutim, sada su procurili još neki.

Jasno je viđeno da su korišćene baklje i druga sredstva, a bila je jurnjava po čitavom tom kraju u blizini Hrama.

Pogledajte kako je sve to izgledalo!


espreso.rs

Iz Barcelone isplovio najveći kruzer na svijetu

Nakon tri godine gradnje najveći kruzer na svijetu je isplovio iz Barcelone u Španiji te je krenuo na svoje prvo putovanje Mediteranom.
Kruzer Symphony of the Seas ne nosi samo titulu najvećeg na svijetu, nego posjeduje i najviši tobogan na moru, najbrži internet na moru te više umjetničkih dijela nego što Louvre ima slika.

“Najuzbudljiviji trenutak koji ću pamtiti je bio pogled na ovaj veliki brod. Mogli ste ga vidjeti onog trenutka kad izađete s aerodroma u Barceloni, jer je luka udaljena svega 10 ili 15 minuta. Veoma je impresivan”, izjavio je Balwin Yeung, direktor prodaje i marketinga kompanije Royal Caribbean.

Kruzer je nešto duži od 362 metra, a posjeduje čak 22 restorana, 24 bazena i 2.759 kabina. Može primiti oko 6.680 gostiju uz oko 2.200 članova posade, tako da njegov kapacitet iznosi gotovo 9.000 ljudi.

“Osam od deset najvećih brodova na svijetu pripada kompaniji Royal Caribbean, ali ovaj zaista pomijera granice. Na kruzeru se ne osjećate kao da ste u gužvi, jer on ima 18 paluba. On je poput zgrade. Postoje 24 lifta i sedam različitih dijelova kruzera, tako da se putnici prirodno podijele, bilo da se radi o solariju za odrasle, “zelenom” Central Parku ili vodenom parku Splashaway Bay. Central Park je mirno orkuženje te sadrži 20.000 tropskih biljaka, kao i bar s vinom.

Kruzer nudi brojne aktivnosti, tako da putnicima ne može biti dosadnom. Mogu se baviti penjanjem, uživati u simulaciji surfanja, izlasku iz labirinta, zip lineu i slično.

Ove godine će kruzer ploviti Mediteranom, a naredne godine će njegova baza biti Miami na Floridi. Potom će uslijediti serija krstarenja Karibima.


Klix.ba