“DRUGE JE VJERE, VARA ĆETE”: Rada otkrila ŠTA SU JOJ SVE ISPRIČALI o Harisu Berkoviću kako bi PUKLA VEZA

Rada Manojlović priprema se za proslavu Uskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika, a ako sve bude bilo po planu, nedjelju bi trebalo da provede sa članovima svoje porodice u rodnom Četerežu, gdje će im se možda pridružiti i njen dečko Haris Berković.

– Vidjećemo kako ćemo se organizovati zbog posla. On je odrastao u Gradačcu, na tromeđi… Tamo oko jednog kružnog toka bukvalno imaju džamiju, katoličku i pravoslavnu crkvu. Svi se oni tamo druže. Haris je odrastao sa drugarima drugačijih vjeroispovijesti. Mislila sam da on ne zna za te naše običaje, a on sve zna i voli! Sve poštuje! On je divan dečko otvorenog uma… Mi ne bismo mogli da opstanemo da smo ostali ostali u nekoj prošlosti – kaže pjevačica, koja priznaje da nju i njenog dragog mnogi pokušavaju da rastave i naruše im skladnu vezu u kojoj uživaju duže od dvije i po godine.

– Mnogi žele da nas vide razdvojene… Mnogi, vjerujte mi. Mislim na mnoge kolege i ljude iz posla, menadžere, gazde, muzičare… Mnogi su protiv nas. U posljednje vrijeme to osjećam više nego ikada. Meni pričaju protiv njega, njemu protiv mene… Pričaju mi:”Ne voli te on, gle koliko je on mlađi, on je druge vjere, varaće te, čemu se ti nadaš?”. Odakle njima ta hrabrost, šta ih boli uho čemu se ja nadam?! To je ili hrabrost ili drskost, bezobrazluk. To mi je van svake pameti, ali ja sam lijepo vaspitana, pa te ljude ne mogu u startu da postavim na svoje mjesto. Navikla sam, valjda, da ćutim i klimam glavom, ne primam to k srcu, ali definitivno je da u posljednje vrijeme ima mnogo onih koji su u fazonu:”Šta će ti on, toliko je mlađi” – požalila se pjevačica koju, ipak, ne dotiču pojedini zlonamerni komentari.

Rada je za Pink.rs otkrila da se sličan scenario dogodio i prije mnogo godina, kada je bila u vezi sa Milanom Stankovićem.

– I za Milana su mi pričali punih pet godina:”On nije za tebe”. A otkud vi znate, valjda to ja treba da znam?! Ako sam bila sa njim pet godina, valjda nam je nešto bilo lijepo za to vrijeme – kaže Rada, koju nerviraju spekulacije da im je veza bila marketinški trik.

– To je počelo da se ponavlja, ne znam kako tome da stamen na put. Pričaju sad da je i ovo sa Harisom marketinški trik, da je tu neko nekome paravan… Ja stvarno ne znam da li ljudima izgledam kao tako dobra glumica? Mnogi bi htjeli da me po njihovim vizijama ukalupe, spoje sa nekim starijim biznismenom, ali za koga god oni mislili da uz mene neko ide, ne znam odakle im pravo i drskost da mi tako nešto govore – iščuđava se Rada.
express.ba