DOMAĆA GLUMICA PROŽIVJELA NOĆNU MORU NA HITNOJ: ‘Trojica su mi roštali po utrobi sondom dok…

Glumica je opisala agoniju koju je prolazila na Hitnom prijamu. Zahvalila je liječnicima i prijateljima koji su joj pomogli.
Sanja Vejnović je prije 15 dana bila na operaciji slijepog crijeva koja je zamalo završila tragično. Glumica je sve opisala u objavi na Facebooku, gdje se požalila na funkcioniranje Hitne pomoći na koju je došla na savjet liječnice nakon što je neko vrijeme trpjela jake bolove.

“Od prijama bolničara koji mi je prvi pritisnuo mjesto koje me je boljelo s rečenicom da je najvjerojatnije slijepo crijevo, krećem u proceduru. Dolazi dežurna liječnica koja, iako palpacijski nalaz ukazuje na slijepo crijevo, odlučuje da me pošalje na niz pretraga, od ginekoloških, uroloških i internističkih kako bi eliminirala nešto drugo??! Od tog trenutka počinje moja noćna mora”, započela je glumica (56) svoju ispovijest.

Trpjela je užasne bolove

Vejnović je opisala bolne pretrage koje je prolazila, iako je sve upućivalo na upalu crvuljka.

“Sad već trojica roštaju sondom po mojoj utrobi, iako se ja u suzama i boli koprcam i molim ih da mi ne pritišću to mjesto gdje me boli”, napisala je Vejnović.

“Suma sumarum nakon šest sati maltretiranja vraćam se u početnu ambulantu, gdje me ostave na hodniku ležati još kojih pola sata”, napisala je te dodala kako su njene muke završile zahvaljujući bolničaru koji je molio doktore da je prime.

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Operirana je u zadnji čas

“Zahvaljujući sućutnom bolničaru koji odlazi u ordinaciju moliti doktore da me prime jer mi stvarno nije dobro, još najmanje dvoje mi pritišću mjesto koje me boli i uz moje urlike ipak zaključuju da bi mogla biti upala crvuljka i odvode me konačno na kirurgiju”, opisala je Sanja te dodala kako je jedva čekala da je uspavaju.
Nakon operacije, liječnik joj je rekao da je došla u ’12 i 5′, a ne ‘pet do 12’. Naime, došlo je do perforacije crvuljka te je nastala gangrena u cijelom trbuhu pa su glumici doslovno spašavali život.

Sve je na kraju završilo dobro, a glumica, koja je na kućnoj njezi, zahvaljuje svima koji su joj pomogli.

net.hr