ĐOLE ĐOGANI BRANI RODICU: Luna je samo jedna zaljubljena žena! Nije ni C*ganka ni Š*ptarka…

Luna Đogani izjavila je u „Zadruzi“ da joj je Đole „nažalost stric“! Iako su mnogi očekivali da će joj denser žestoko odgovoriti, on je za Kurir o bratanici govorio samo hvalospjeve! Đole je otvoreno podržao Luninu vezu s oženjenim Slobom Radanovićem.

– Mi Đoganijevi možemo mnogo toga. Uskoro izdajem dokumentarac samo da bi ljudi shvatili da nije Đogani samo nešto s čim se oni sprdaju, nego jedan ozbiljan brend. Navikli smo da nas stavljaju u ćošak i stalno nas pljuju, vrijeđaju na nacionalnoj osnovi, nazivaju nas C*ganima i Šiptarima. To i Luni često govore, a ona je samo jedna zaljubljena žena. Ne razumijem zašto neko ima potrebu da nas omalovažava – priča Đole.

On tvrdi da je rijaliti zanimljiv samo zahvaljujući njegovoj bratanici:

– Šta bi bilo od „Zadruge“ da Lune nema?! Niko tamo nije zanimljiv. Zamislite da je Luna neka Mitrović Slađana koju niko ne poznaje. Da li bi bilo Slobe i da li bi se on zaljubio u nju?! Ne bi! Ali Sloba se zaljubio u Lunu Đogani. Stvorili su priču. Luna je stvorila i Kiju. Ko je Kija?

Niko i ništa! Ona je navodno žena kojoj neko i nešto kvari, a u stvari ona je u rijalitiju imala muža, a van rijalitija dečka.

Zašto njoj niko ništa ne kaže?! Sve je ovo tursko-egipatska romantična priča. Luni govore da je prljavuša, a niko ne zna kako tamo funkcionišu stvari, da se njih 35 kupa u jednom kupatilu, razbacaju garderobu. Nekome se kosa izmasti za jedan dan, ali je čista. Luna ima masnu kosu, kupovala je neke kreme za masno lice, imala je bubuljice. Pa šta da radi, prelijepa je kad pokrije!

Kurir