DJEVOJČICE IZ BiH MAZALE KRV OD CIKLUSA po fotkama momaka da ih zavedu: Desilo se nešto užasno?

Mladost-ludost, moglo bi se reći, ali prije bilo kakve osude treba se ipak sjetiti da smo svi nekada bili mladi i skoro svi radili kojekakve ludorije.

Popularno sujevjerje kod nas je da se navodno uz pomoć krvi od mjesečnog ciklusa mogu izazvati neke tobože natprirodne pojave i iskoristiti «negativne sile» da bi se postigao u životu neki cilj.

U ovo su, očito, povjerovale i dvije tinejdžerke iz Bosne i Hercegovine, a jedna od njih je svojedobno odlučila svoju priču, pod uslovom zadržavanja anonimnosti, podijeliti s javnošću na popularnoj stranici koja objavljuje različite ispovijesti.

Na početku ova djevojka navodi da ima 15 godina i da nije imala momka nikad, što joj, čini se, teško pada, i zbog čega se odlučila situaciju promijeniti na neuobičajen način.

– Sve moje drugarice su imale (dečka) i ljubile se, hvalile se, momci dolaze po njih… Jedino sam ja sama, i imam osjećaj da nikad neću naći nekoga ko će me voljeti i paziti – otvorila je dušu ova tinejdžerka.

Priznaje nadalje kako ima veliku simpatiju iz škole, ali on je i ne primjećuje.

– Zbog toga sam odlučila sa jednom svojom drugaricom, nakon što smo malo po Internetu istraživale, da prizivamo džine (jedna vrsta nama nevidljivih duhovnih bića, op.prir.) da zavedu momke da se zaljube u nas, mazale krvi od ciklusa po njihovim fotografijama i nešto učile na arapskom što smo našli tekst…

Djevojka tvrdi da se potom desilo nešto strašno…

Navodno, njih dvije su u to vrijeme bile same u kući, a u jednom trenutku su navodno odjednom sa stola pale čaše na pod i razbile se.

Zbog toga ova djevojka završava svoju ispovijest tvrdnjom da ih je sad obje, i nju i drugaricu, jako strah i da ne mogu spavati noćima?!

– Ne smijem leći sama u sobu više koliko me strah… Šta da radim? – piše na kraju.

Doznajemo.com