DETALJI UŽASA: Svađala se sa mužem, potegla sjekiru i pravo u glavu. Poslije je…

Dušan D. je primljen jutros oko dva sata u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama opasnim po život
Novosađanka Lidija N. uhapšena je u subotu rano ujutru pošto je u porodičnoj kući u Jesenjinovoj ulici sekirom napala nevenčanog supruga Dušana D. (50) i nanela mu teške telesne povrede sekirom.

Kako kažu iz policije, u noći sa petka na subotu Nedeljković je posle svađe sa svojim partnerom u njihovoj kući u novosadskom naselju Adice, zgrabila sekiru i udarila ga tupim delom u glavu. Ovo delo okarakterisano je kao pokušaj ubistva, saopštili su iz policije. Ona je zadržana u pritvoru, dok se Dušan D. oporavlja u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako kažu komšije iz Jesenjinove ulice, nije se čula nikakva buka, niti su znali da među njima ima problema.
– Nismo ništa čuli tu noć, malo sam šokirana, slabo ih poznajem. On živi u inostranstvu, ovde dođe povremeno, tako da komšiluk sa njim nema mnogo kontakta. Lidija živi u njegovoj kući i održavaju je već tri godine, otkad se on rastao od žene. Mogu samo reći da su normalne komšije, a u kakvim su odnosima ne znam. Znam da on iz minulog braka ima dvoje odrasle dece – rekla je komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Kako je izjavio portparol KCV Siniša Knežević, Dušan D. je primljen jutros oko dva sata u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama opasnim po život.
– Njemu su konstatovane teške telesne povrede glave i lobanje i nakon ukazane prve pomoći i kompletne dijagnostike prebačen je u Kliniku za neurohirurgiju. Njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti, ali je pod stalnim nadzorom lekara zato što je reč o jako ozbiljnim povredama – objasnio je Knežević.
Istraga je i dalje u toku, a Lidiji N. je izrečena mera policijskog zadržavanja i ona će u zakonskom roku biti privedena na saslušanje kod nadležnog istražnog sudije. Kako nezvanično saznajemo, ovom incidentu prethodila je oštra svađa između nevenčanih supružnika.
Telegraf.rs