DA LI STE IKAD ZA OVO ČULI: Mislio da će mu supruga roditi petorke, ali kada su stigli u bolnicu uslijedio je šok…

Kada je saznao da mu je djevojka trudna, Pol Servat je dao sve svoje vrijeme, energiju i emocije u pripremanje da postaje tata.

Upoznao je djevojku na internetu tokom ljeta. Do septembra, dva mjeseca nakon što su se počeli zabavljati, saznao je da će postati tata. Djevojka mu je rekla da je trudna i da nosi blizance. Blizanci su se kasnije pretvorili u trojke.

Šokantne vijesti su bile kada je rekla da su ipak četvorke, a na kraju – petorke!

Koliko god strašno izgledalo Pol je bio jako uzbuđen, izabrao je imena. Njegovi roditelji su bili sretni što će postati deda i baba.

Lokalne firme i zajednica su bili spremni da ulože u živote ovih pet beba. Donirali su neke stvari da bi pomogli porodici.

Tako je pet praznih krevetića je bilo u Servatovom domu. Oni su ostali prazni i nakon termina porođaja.

Naime, ispostavilo se da bebe uopšte nisu postojale.

Servat je odveo djevojku u bolnicu na porođaj. Sestra ga je tada pomjerila u stranu i rekla mu srceparajuće vijesti. Njegova djevojka nije bila trudna.

Tada je saznao da ona treba da bude pod psihijatrijskim nadzorom zbog tzv. fantomske trudnoće.

Ona je lažno bila uvjerena da je trudna, do te mjere da je imala jutarnju mučninu, laktaciju i uvećan abdomen.

– Sve sam izgubio. To je bio moj cijeli život – rekao je Servat.

Kada je saznao da mu je djevojka trudna, Pol Servat je dao sve svoje vrijeme, energiju i emocije u pripremanje da postaje tata. Upoznao je djevojku na internetu tokom ljeta. Do septembra, dva mjeseca nakon što su se počeli zabavljati, saznao je da će postati tata. Djevojka mu je rekla da je trudna i da nosi blizance. Blizanci su se kasnije pretvorili u trojke.

Avaz