Da, ja sam kraljica: Napravila je HAOS U ZVEZDAMA GRANDA, ćutala mjesecima, a sada je krenula redom!

Takmičarka koja je podigla veliku prašinu u “Zvezdama Granda” kada se pojavila u kamperu, sa obezbjeđenjem i čitavom svitom – Tijana Kadović, neko vrijeme nije se oglašavala u javnosti. Prvi put kada je to učinila poslije dužeg vremena potrudila se da ponovo izazove veliku pažnju.

U pauzi između dva kruga takmičenja u “Zvezdama Granda”, Tijana se nije oglašavala u javnosti, što je mnoge začudilo budući da se svakim svojim potezom iznova trudi da šokira.
O njenim nastupima priča se danima nakon emitovanja emisije, a njen dolazak u kamperu i u pratnji obezbjeđenja, stilista, šminkera i frizera i dalje izaziva komentare.
Tijani je u subotu, 7. aprila, bio rođendan, a tim povodom ona se oglasila na društvenim mrežama i sama sebi čestitala rođendan sljedećim riječima:
– Kraljice su rođene u aprilu. Da, ja sam kraljica – poručila je Tijana ovim povodom, što je odmah izazvalo mnoštvo komentara.

Pulsonline

11. Weekend Media Festival od 20. do 23. septembra

Krenule su pripreme za 11. Weekend Media Festival koji je zakoračio u svoje drugo desetljeće. Ove se godine najveći regionalni komunikacijski festival održava od 20. do 23. septembra, a svima dobro poznata lokacija, bivša tvornica duhana u Rovinju, bit će u znaku urbanog Pariza i Berlina. Partneri ovogodišnjeg Weekend Media Festivala tako su Francuska i Njemačka, vodeće evropske privredne sile, ali i prijestolnice multikulturalnosti, umjetnika, intelektualaca i inovatora.
Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala istakao je: “Pariz i Berlin uspjeli su iskoristiti svoje raznolikosti koje su ključni čimbenik njihove dinamičnosti i stalne obnove. Upravo nam je taj suživot naizgled nespojivih ideja poslužio kao inspiracija za ovogodišnji 11. Weekend”.

Dio programa ovogodišnjeg Weekenda bit će posvećena gostima iz Njemačke i Francuske koji će zajedničkim sudjelovanjem na Weekendu predstaviti ujedinjenost i isprepletenost Europe. Kroz predavanja i panele upoznat će nas s najboljim marketinškim, medijskim i poslovnim praksama svojih zemalja, a u popratnom programu provest će nas kroz suvremeni Berlin i Pariz.

Izložbom i muzikom zavirit će u život modernog bon vivanta, pronaći pariški šarm u najsavremenijim izumima i doznati kako u Berlinu koegzistiraju punkeri i poslovnjaci, zahrđali bicikli i luksuzni njemački automobili, cijenjeni slikari i grafiteri – i svi se osjećaju dobrodošlo.

“Berlin i Pariz su oduvijek poznati kao gradovi slobode za ljude čija osobnost i način razmišljanje izlaze iz društveno zadanih okvira. Upravo takve ljude, vizionare naše industrije, trudimo se okupljati na Weekendu. Zato nam je jako drago da su nam ove godine partneri države i gradovi koji potiču različitosti i kreativno razmišljanje. Sigurno ćemo imati što naučiti jedni od drugih”, kazao je Nikola Vrdoljak, direktor programa Weekend Media Festivala.

Pripreme za 11. Weekend Media Festival su u punom jeku. Early bird kotizacije već su u prodaji i do 1. maja mogu se kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni od 1.200 kuna. Svi marketingaši svoje radove mogu prijaviti na sedmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove u regiji predstavit će najvažnija digitalna nagrada, SoMo Borac.

Osim po konstruktivnim, a ponekad i provokativnim raspravama o trendovima u komunikacijskoj industriji, Weekend je poznat i po najboljim zabavama. tako I ove godine posjetitelje očekuje raznovrstan muzički program i druženja do dugo u noć.
Klix.ba