CRNA NINA! Voditeljka priznala kada je prvi put vodila ljubav i otkrila kako joj izgleda…

Kao što su gledaoci navikli, Ognjen Amidžić u svojoj emisiji “Amidži šou” svojim gostima svakog utorka postavlja škakljiva pitanja zbog kojih njegovim gostima često ne bude prijatno, što je bio slučaj i sa TV voditeljkom Ninom Radulović

– Kad si prvi put imala vođenje ljubavi? – upitao joj je Ognjen, nakon čega je Nina zastala, a onda smogla snage i progovorila.

– U 25. godini sam vodila ljubav prvi put. Vodila ljubav, mislim, zaista… Neću da detaljišem – na dvosmislen način je odgovovorila Nina naglasivši da je u 25. godini prvi put zaista vodila ljubav, a na Ognjenovo insistiranje da otkrije kada je prvi put imala s*ks, Nina je objasnila:

– Bila sam punoletna, u svakom slučaju.

Kako bi skrenula sa teme, Nina se ponudila da ispriča jedan od svojih najvećih blamova, a odnosi se na njeno detinjstvo.

– Sa 12 godina imala sam simpatiju, svaki dan sam išla na bazen da bih ga fascinirala. Šetala sam se duž bazena, ima ona jedna štrafta preko koje preliva voda i stalno je klizava. Prvi put sam se popela na neke platforme i, naravno, prosula sam se, ubila i nikad ga u životu više nisam videla, čovek više nije dolazio na bazen – prisetila se lepa voditeljka.

NINA OTKRILA KAKO JOJ IZGLEDA ŽIVOT POSLE RAZVODA: U jednom trenutku pomenula i Leku!

Nina Radulović i Branislav Lečić su rešili da svoju privatnost zadrže za sebe, te nisu govorili o svom privatnom životu

Branislav je prvi poklekao i otkrio da samo Nina i on znaju šta je prava istina, a lepa voditeljka nije ostala dužna već je otkrila kako izgleda njen život nakon razvoda.

Nina je u jednom intevjuu govorila o svom sinu, a “u prolazu” je pomenula i Branislava.

– Ja sam shvatila da su dečaci manje napredni od devojčica i pustiću ga da se još jednu godinu poigra, tako da krećemo u predškolsko. Svakog dana bar petnaestak minuta se pripremamo, usmerimo pažnju na nešto što je korisno – rekla je Nina i dodala:

– On će za mamu uvek biti mali, uvek će biti moja bebica. Ali svesna sam da dete mora jednom da se otisne samo. Dok god preuzimate ulogu toga ko njega nosi bukvalno i u metaforičnom značenju, ostavljate iza sebe nekoga ko možda nije dovoljno sposoban da se sutra sam bori u životu. To mi nije namera da napravim od svog deteta, ali dobro, imam pomoć roditelja, Leke, svih, normalno, celog sistema – rekla je Nina. Informer