CIJELI SRBIJA JE ŠOKIRANA OVIM PRIZOROM: Pogledajte šta je Arkanova Ceca radila sa Arapom u Dubaiju…

Neki su se zapitali da li je moguće da se ona ovako uslikala. Domaća muzička zvijezda trenutno boravi u Dubaiju, gdje je održala uspješan koncert, a ostatak vremena iskoristila je za uživanje.

U večernjoj toaleti i u šljokičastim cipelama na štiklu ona se provozala vozićem na plaži, a iznenađeni izraz lica vozača odaje utisak kao da je prepoznao Cecu.

Ova fotka nasmijala je mnoge koji nisu navikli da pjevačicu viđaju u ovakvim trenucima. Bilo kako bilo, djeluje da se ona dobro provodila.

Cecin prvi album “Cvetak Zanovetak” je izašao 1988 godine,sa pjesmom Cvetak Zanovetak.Osvojila je jednu od nagrada publike i žirija na festivalu u Ilidži. Sljedeće godine izdaje i drugi album “Ludo Srce”,pjesma Lepotan i Zabranit ću srcu da te voli postali veliki i njeni prvi ozbiljni hitovi.1990 godine izdaje treći album “To Miki” na kojem su najveći hitovi Cipelice, Drugarice,prokletnice i Pustite da ga vidim.1991 godine izdaje album “Babaroga” sa hitovima Babaroga, Volim te, Bivši, Hej vršnjaci. Iste godine glumi u seriji “Tajna nečiste krvi” sa Rade Šerbedžijom. U to vrijeme snima anti-ratnu pjesmu “Neću protiv druga svog” sa Šerbedžijom.Poslje albuma “Babaroga” snima “Šano, dušo”. Album se nikada nije pojavio na tržištu.Na tom albumu su bile pjesme Moj Dragane ,Dimitrijo, sine Mitre,Zajdi, zajdi i Mito bekrijo. 1992 godine snima duet sa Draganom Kojićem Kebom U snu ljubim medna usta.

1993 godine počinje suradnju sa Aleksandrom Radulovićem i Marinom Tucaković i snima album “Šta je to u tvojim venama”. Pjesma Kukavica postaje najveći hit,te iste godine Ceca održava prvi svoj koncert pred 12.000 ljudi na stadionu Tašmajdan.1994 godine izdaje album Ja još spavam u tvojoj majici sa hitovima Ja još spavam u tvojoj majici, Volela sam te, Vazduh koji dišem, Kuda idu ostavljene devojke. Također, godine 1994. snima duet sa Željkom Šašićem Ko na grani jabuka. Iste godine izdaje album album “Fatalna ljubav” na kojem su veliki hitovi Beograd,Idi dok si mlad,Volela sam volela,Fatalna ljubav. Ceca održava veliki koncert u dvorani Pionir.1996 godine izdaje album “Emotivno luda” sa hitovima Kad bi bio ranjen, Rođen sa greškom, Mrtvo more, Doktor, Neodoljiv-neumoljiv.

1997 godine izdaje album “Maskarada” sa hitovima Maskarada, Nevaljala, Vreteno, Nagovori.Krajem 1999 godine izdaje album 2000 sa sloganom „Nova žena za novi milenijum“ sa hitovima Votka sa utehom, Crveno, Dokaz, Oproštajna večera. Ceca je na ovom albumu snimila duet sa Acom Lukasom i grupom Luna. Dana 15. sječnja 2000. godine njen muž je ubijen u atentatu. Ceca se tada povlači iz javnog života i prekida promociju albuma. 2001 godine vraća se sa album “Decenija” sa velikim hitovima Zabranjeni grad, 39.2, Dragane moj, Bruka, Decenija, Tačno je. Dan nakon njezinog rođendana 15. lipnja 2002.održava spektakularni koncert na Zvezdinom stadionu “Marakana” pred 80.000 ljudi.Dugo godine je pila predsjednica fonda “Treće dijete”.

2003 godine nakon ubojstva premijera Zorana Đinđića, u akciji Sablja, uhićena je pod optužbom da je držala velike količine oružja u kući bez dozvole i da je sa sestrom pronevjerila novac u Obiliću. Poslije skoro četiri mjeseca provedenih u Centralnom zatvoru u Beogradu, puštena je na slobodu. Po izlasku iz zatvora Ceca provodi vrijeme sa svojom dijecom i prijateljima. 2004 godine snima novi album “Gore od ljubavi” sa mega hitovima kao što su Gore od ljubavi, Trula višnja, Pazi s kime spavaš, Prljavo, Pepeljara, Plan B. 2005 godine izdaje remix almum “London mix”. Album je prodat u 100.000 primjeraka.Za doček Pravoslavne Nove godine, 13.01.2006. godine Ceca pjeva na trgu u Nišu pred 80.000 ljudi. 2006 godine. izdaje album “Idealno loša” 17. lipnja 2006 na Ušću održala je najveći koncert na Balkanu ped 150.000 fanova i promociju novog albuma sa hitovima Pile, Koža pamti, Lepi grome moj, Idealno loša, Manta, manta. Poslije toga izdaje i live album sa Ušća.

Za pravoslavu Novu godinu Ceca pjeva ispred skupštine Srbije pred 100.000 ljudi. Početkom 2009 godine otvara svoj muzički studio “Ceca music studio”. Održava koncert 18.srpnja 2010.godine u Prilepu u Makedoniji pred 130.000 gledatelja.

2011 godine izdaje album “Ljubav živi”. Nakon što je u veljači, 2012. godine izašla iz kućnog pritvora, započela je turneju „Ljubav živi“ koja je trajala do ljeta 2013. godine. U lipnju 2012. godine, izdala je Ceca specijal u kome se nalazio časopis sa intervjuom kao i cd “Ljubav živi”, kao i novi cd poklon “C – Klub” u kome su rađeni remiksi pjesama sa posljednjeg albuma, kao i dve nove pjesme, Zagrljaj i Probudi me kad bude gotovo. Pjesme su se odlično uklopile u stari repertoar.Svoj zadnji album je izdala 17.06.2013. godine. Svoj drugi koncert na Ušću održala je 28.lipnja 2013. na Vidovdan. Na koncertu je bilo preko 150.000 gledatelja.