CIJELI BALKAN GORI ZBOG OVOGA: Hrvatski parlamentarac otkrio ko su masonu među našim političarima…

Ivan Pernar je gostovao u Centralnom dnevniku na FACE TV-u gdje je pričao o brojnim stvarima o kojima se drugi političari ne usuđuju, prenose BiH mediji.

Na političkoj sceni Hrvatske od 2011. godine, pojavio se 31-godišnjeg Ivan Pernar, mladi aktivist, organizator prvih demonstracija u Zagrebu želeći smijeniti tadašnju predsjednicu vlade Jadranku Kosor. To je bio početak njegove vrlo bogate i interesantne karijere. Danas, 31-godišnji Ivan Pernar, zastupnik je Živog zida u hrvatskom Saboru a široj javnosti poznat i po brojnim hrabrim izjavama na teme o kojima se drugi političari libe pričati, prenosi Cazin.net.

U Centralnom dnevniku na FACE TV-u gdje je pričao o brojnim problemima kako u Hrvatskoj tako i u BiH.

Razgovor s Pernarom započeo je pitanjem ima li upozorenja ili poruka za svoje izjave koje iznosi u javnost na što je Pernar odgovorio: “Imam upozorenja, ali ne bojim se ničega, život je prolazan, svi ćemo umrijeti ili od srčanog udara ili auto bombe, smrt je smrt i sve nas čeka”.

“BiH je multikulturalna država i sviđa mi se jer svaka nacija daje jedno bogatstvo. Žao mi je što vaši političari prebacuju krivnju na drugi narod i tako se alibiraju od osobne odgovornosti umjesto da rješavaju probleme koje imaju. Građani su naivni i ne mogu shvatiti da ti ljudi koji ih maltretiraju 25 godina nemaju dobre namjere prema njima i model vladanja je takav da vlada taj faraon, visoki predstavnik koji je iznad svake instance vlasti i protiv volje naroda” – dodao je Pernar.

Osvrćući se na politiku Hrvatske, predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović nazvao je masonom jer vjeruje da je član Trilaterale i da je pod utjecajem Amerike te tajnog društva koje među sobom odlučuje o sudbini građana.

Za kraj, poručio je svim političarima u BiH, posebno Izetbegoviću, Dodiku i Čoviću, da trebaju jedni drugima pružiti ruku pomirenja, oprostiti jedni drugima na mržnji i ići dalje graditi bolju budućnost, prenosi cazin.net.

U razgovoru za Centralni dnevnik, Pernar se osvrnuo i na brojna aktualna pitanja o Americi, Rusiji, Europskoj uniji, prijetnjama, strahu… pogledajte emisiju.