CIJELA ESTRADA O OVOM PRIČA: Pogledajte šta se desilo kad je Halid sreo bivšu ljubavnicu…

U četvrtak navečer seosko imanje posjetili su Katarina Grujić i Halid Muslimović koji su napravili provod za pamćenje.

Dvoje pjevača se potrudilo da atmosferu dovedu do usijanja, a o žurki se priča i dalje.

Tema obiteljskog sastanka na Farmi bilo je i ophođenje farmera prema gostima imanja, pa su sudionici najgledanijeg rijalitija govorili o tome tko se nije ponašao u skladu s očekivanjima.

Farmeri su primijetili i da se Zorica Marković Keva čudno ponašala kada je na vratima kuće ugledala Halida Muslimovića, pa je domaćica riješila pojasniti stvari.

Ona je šokirala sve farmere priznavši da je s bosanskim pjevačem nekada davno bila u ljubavnoj vezi.

“Da, Halid Muslimović je moj prijatelj, moja neka davna veza i moj muž to zna”, istaknula je Keva, dodavši da se džabe trude svi oni koji ovakvim pričama i insinuacijama pokušavaju narušiti njezin skladan brak sa suprugom Simom.

Dvoje pjevača se potrudilo da atmosferu dovedu do usijanja, a o žurki se priča i dalje. Tema obiteljskog sastanka na Farmi bilo je i ophođenje farmera prema gostima imanja, pa su sudionici najgledanijeg rijalitija govorili o tome tko se nije ponašao u skladu s očekivanjima. Farmeri su primijetili i da se Zorica Marković Keva čudno ponašala kada je na vratima kuće ugledala Halida Muslimovića, pa je domaćica riješila pojasniti stvari. Ona je šokirala sve farmere priznavši da je s bosanskim pjevačem nekada davno bila u ljubavnoj vezi. “Da, Halid Muslimović je moj prijatelj, moja neka davna veza i moj muž to zna”, istaknula je Keva, dodavši da se džabe trude svi oni koji ovakvim pričama i insinuacijama pokušavaju narušiti njezin skladan brak sa suprugom Simom.