ČAK I BEČ (AUSTRIJA) OVO NE VIĐA SVAKI DAN! Dragana Mirković je ovako proslavila 50. rođendan…

Dragana Mirković proslavila je 50. rođendan spektakularnom zabavom u bečkom hotelu «Ritz Carlton» na kojoj je okupila familiju, prijatelje, kolege, ali i brojne predstavnike austrijske elite.

Ovaj događaj, koji je bio želja i organizacija njenog supruga Tonija, je počela prijemnim okupljanjem na kome je sjajno raspoložena domaćica dočekivala goste koji su joj poželjeli još najmanje pola vijeka zdravlja, sreće i uspjeha.

Među gostima su bili, osim Draganine porodice, i njene kolege Jose Feliciano, Ana Bekuta, Boban Rajović, Daniel Đokić, Dimi, dizajner Bata Spasojević čiju je unikatnu haljinu Dragana nosila tokom većeg dijela dana, ali i čelni ljudi uprave grada Beča, austrijske policije, istaknuti političari kao i neki od najuspješnijih biznismena iz Austrije i Njemačke.

– Tonijeva želja bila je da se ova žurka organizuje kako on smatra da jedan takav jubilej zaslužuje, a moje je bilo da uživam u danu, okružena dragim ljudima. Hvala svima koji su došli i uljepšali mi dan, ovu proslavu ću pamtiti dok sam živa – izjavila je Dragana koja je osim lijepih želja dobila i brojne poklone.

– Najprije sam, odmah po buđenju, dok sam silazila u dnevnu sobu, dobila divan poklon od djece. Marko je sjedio za klavirom a Manuela je uzela gitaru, i dočekali su me svirajući moju pjesmu «Nešto lepo», što me je ganulo do suza – podijelila je utiske pjevačica.

Dragana kojoj je uslijedio dan pun lijepih emocija i poklona, a od predstavnika Mercedesa za Njemačku na poklon je dobila automobil «McLaren SLR» sa personalizovanim tablicama na kojima piše «DM 50», dok joj je Zdravko Čolić, koji zbog obaveza nije mogao da prisustvuje slavlju, poslao ogroman buket ruža sa čestitkom.

doznajemo.com