BRENA ĆE DANIMA DA PLAČE: Pogledajte kakvu je vijest dobila od svog sina i Aleksandre Prijović…

Nakon nekoliko godina veze, Filip Živojinović zaprosio je pjevačicu Aleksandru Prijović i to na Valentinovo.

Par je dvije godine bio u sretnoj vezi, a sada su odlučili da ozvaniče svoju ljubav.

Filip je Aleksandru zaprosio na Floridi, gdje pjevačica trenutno ima turneju.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju prstena i napisala: rekla sam “da”!

I said YES! ??? @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Aleksandra Prijović je srpska pop-folk pevačica koja se proslavila u takmičenju Zvezde Granda. Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru.

Detinjstvo je provela u Belom Manastiru, gradu u Hrvatskoj. Talenat za muziku je nasledila od bake i majke Borke koje su, takođe, pevačice. Od malih nogu je pevala na priredbama i društvenim događajima. 2008. godine, sa samo 13 godina, snimila je dve pesme: „Majko“ i „Boli svaka tvoja reč“ za produkcijsku kuću Mega sound. Sa 14 godina Aleksandra je počela da peva na svadbama i njen honorar je iznosio 1.000 evra. Iako se trudila da izbegava kafane, kratko je pevala u kafani Zorice Marković. U srednjoj školi koju je pohađala su joj odobrili da ne mora redovno da dolazi na časove i da predmete može da polaže kao ispite.

2013. godine je učestvovala u takmičenju Zvezde Granda i osvojila je treće mesto. Objavila je dve nove pesme: „Još večeras plakaću za tobom“ i duet „Ma pusti ponos“ koji je otpevala sa Amarom Jašarspahićem, pobednikom takmičenja. 2014. godine je promovisala singl „Za nas kasno je“ koji je publika odlično prihvatila. 2015. godine je sa MC Stojanom uradila duet „Šta bi“. U maju 2016. godine je izbacila singl „Totalna anestezija“ koji je za dva meseca na you tube-u zabeležio 14 i po miliona pregleda.

novi.ba