Braću Ćulum odvjela policija, ali da vidite kako BAHATO su postupili kada su došli u stanicu

Braća Ćulum su često pod lupom policije širom Evrope, a najviše zbog djelovanja unutar bajkerske organizacije “United Tribuns” koju je njemačka tajna služba prati.

Braća Nermin i Armin Ćulum privedena su u petak navečer u Banjoj Luci u sklopu policijskih aktivnosti s ciljem utvrđivanja njihove povezanosti sa krivičnim djelima koja su izvršena na području tog grada.
Prema posljednjim informacijama policija ih je privela u jednom banjalučkom restoranu nakon čega su ih u njihovim luksuznim automobilima Ferrari i Lamborghini pod policijskom pratnjom sproveli u PU Banja Luka na informativni razgovor.

S njima je priveden i, kako javlja ATV, Velid Salešević, prijedorski kik bokser.

Ćulumi su i prošlog mjeseca privedeni i ispitani nakon ubistva banjalučkog biznismena Slavka Krunića, ali su ubrzo i pušteni na slobodu.

Njih policija tada nije ispitivala u svoju osumnjičenih za ubistvo Krunića, već kao osobe koje su imale ranije veze sa ubicama i informacije koje bi mogle dovesti do njihovog lociranja.

Policija je kao likvidatore Krunića označila Željka Kovačevića koji je ubijen u razmjeni vatre, Benedija Đukanovića koji je u bjekstvu i Emilija Baldu koji je u pritvoru.