BOSNA I SRBIJA SE RADUJU| Otkrila termin: Rada Manojlović progovorila o bebi…

Rada Manojlović je već dugo u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a sada je progovorila o bebi.

Pjevačica je priznala da još nije spremna na taj korak, pa je otkrila da li će ipak doći od promjene ove godine.

– Taj film nećete gledati u skorije vrijeme. Poznata sam kao neko ko ima najbolje trbušnjake na estradi, tako da moram da držim formu. Ja moram to da opravdam. Ne ove godine, možda sljedeće – rekla je Rada.

Ona je već ranije komentarisala da je svi “prozivaju” zbog krivog nosa, pa je tim povodom objavila tekst na Instagramu.

– Ja volim da se svađam, volim da mi neko da žišku, ali me smara ta priča za nos – izjavila je pjevačica u emisiji Ekskluziv.

Rada Manojlović stavlja silikone, saznaje Kurir. Na ovo se odlučila zbog insistiranja dečka Harisa Berkovića, tako da će do ljeta da posjeti estetskog hirurga i već za dva broja uveća grudi.

Iako se pjevačica plaši operacije i kako će izgledati poslije toga, budući da su mnoge njene kolegice pretjerale u veličini, ipak je odlučila da stavi silikone jer joj dečko stalno govori da je smiješna s malim grudima.

– Otkako je Rada kročila na „Grandovu“ scenu, adut su joj bile duge noge, energija i dobar glas. Nikad nije imala kompleks od toga što nema bujno poprsje, iako su joj mnogi govorili da bi s tim bila prava seks-bomba. Padalo joj je na pamet da se podvrgne plastičnoj operaciji, ali nikada nije imala dovoljno hrabrosti za taj korak. Željela je i nos da smanji, ali se plaši takvih intervencija – priča izvor Kurira i dodaje da je pjevačica promijenila mišljenje na nagovor svog dečka.

– Ona Harisu odgovara u svakom pogledu, ali više puta joj je nabacio da bi s većim grudima bila bolja riba. Stalno joj ponavlja: „Daj, bre, Rado, smiješna si s malim si*ama, ravna si ko daska. Moraš malo da ih uvećaš. Moraš zbog mene.“ Rada se ranije smješkala na njegove riječi, ali kasnije je sve to ozbiljno shvatila. Kada mu je saopćila da bi do ljetne turneje uvećala grudi za dva broja, on se oduševio. Inače, ona i dalje brine i plaši se zbog zahvata, koji je prilično bolan, pa se konsultovala s nekim prijateljicama i kolegicama koje su prošle kroz sve to. Svjesna je da bi poslije operacije izgledala ljepše i bila zadovoljnija, a pritom bi dobila više samopouzdanja – kaže jedan pjevačicin prijatelj.

Avaz