BOSANKA NERMINA MEKIĆ: “Udala sam se za fudbalera koji zarađuje, a ja sam PRAVA DOMAĆICA”…

Model i pjevačica Nermina Mekić i njen suprug Erik Pieters, igrač Stoke Cityja, uživaju u novom automobilu McLaren 570GT koji košta blizu 200.000 dolara!

Supruga holandskog defanzivca, novom se “vozilicom” nedavno pohvalila i na Instagramu, a fanovi su pohvalili i automobili i njen izgled koji je besprijekoran.

Lijepa Sarajka nastanjena u Velikoj Britaniji svog je supruga, osim novog automobila, nedavno koštala i utakmice koju nije odigrao zbog odluke predsjednika kluba Paula Lamberta koji je ga je kaznio zbog večernjeg provoda s Nerminom noć prije utakmice.

“Domaćica  iz Cheshirea”, kako se opisuje na Instagramu, živi pravim životom žene fudbalera te uživa u luksuznom životu kojim se često hvali na društvenim mrežama. Pokrenula je i video blog.

Doznajemo.com/Index

PROČITAJTE JOŠ IZ OVE RUBRIKE:

Amra Silajdžić Džeko postala prva ambasadorica Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”

Bh. manekenka Amra Silajdžić Džeko postala je prva ambasadorica Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”. Istakla je kako joj je velika čast što će predstavljati aktivnosti udruženja u najboljem svjetlu i zalagati se za što bolji položaj djece oboljele od raka u društvenoj zajednici.

“Velika mi je čast i ponosna sam što sam dio ove priče, glas ove djece i glas njihovih roditelja. Trudit ću se da taj glas dopre što dalje i zadrži se što duže kako bismo osigurali što više sredstava za njihovo bolje liječenje i sretnije djetinjstvo”, rekla je Amra.

Ispričala je kako je do saradnje s ovim udruženjem došlo slučajno te odakle ideja da donira svoju kosu.

“Radila sam na jednom projektu i prijateljica mi je češljala najdužu, najjaču, najzdraviju kosu nakon ove treće trudnoće, a onda je odjednom rekla kako bi moja kosa dobro došla za jednu periku. Do tada nisam imala informacija ni o Udruženju ‘Srce za djecu oboljelu od raka’, a o Roditeljskoj kući sam malo znala. Njena reakcija je u meni probudila posebne emocije i rekla sam da ću se ošišati kada naredni put dođem u Sarajevo”, rekla je Amra.

Svoju kosu je darovala kada je početkom februara boravila u Sarajevu.

“U tom trenutku sam najmanje razmišljala o kosi. Prije tog čina provela sam neko vrijeme s djecom, vidjela sam ih nemoćne, a u isto vrijeme jake, vesele i nasmijane i to mi je dalo snagu. Osim toga, to mi je dalo snagu i volju da kroz život idem zdravije, veselije, sretnije i naravno da želim pomoći još više, ne samo ovoj nego i drugoj djeci”, rekla je Amra.

Poručila je kako svi mogu pomoći na neki način, jer je naše malo nekome mnogo.

Direktor Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” Fikret Kubat rekao je kako su ponosni što 15 godina nakon osnivanja udruženja mogu pružiti ovakav kvalitet usluga i oboljeloj djeci pružiti rehabilitaciju, resocijalizaciju i olakšati njihov boravak u Roditeljskoj kući.

“Korisnik nam je na prvom mjestu. Zato smo odlučili da Amra kao majka i kao neko ko je ranije podržavao ovo udruženje bude ambasadorica koja će širiti dobre vijesti i animirati ljude, jer rak nije bauk i rak nije kraj”, rekao je Kubat.